Jótékonysági koncert Daniért Budaörsön

(Budaörs, 2022. október 27. – Budaörsi Infó) 2022. november 5-én jótékonysági koncertet szerveznek a PostART-on. 

 

Az eseményt Daniért szervezik, aki extrém koraszülöttként jött világra ikertesójával együtt. A családról már korábban olvashattak internetes hírportálunkon. 

Sajnos Dani két naposan súlyos agyvérzést kapott, aminek következményeként számos képessége sérült. Dani azonban fittyet hány a statisztikákra, már 5 éves és olyan hegyeket mászik meg, amelyekre korábban az orvosok azt mondták lehetetlen.

A rendezvény minden bevételével az Ő fejlesztéseinek költségéit szeretnék támogatni!

 

“Dani és Lili nem kaptak épp könnyű utat a sorstól. Daninak két naposan kétoldali, súlyos agyvérzése volt. Napokig az is kérdéses volt, hogy Velünk marad-e, aztán pedig nemes egyszerűséggel több orvos is “növénynek” nevezte a jövőjét előrevetítve.

De szerencsére Ő az elmúlt lassan 5 évben napról napra egyre szebben fejlődik. Ezt pedig – az Ő kitartása mellett- a rengeteg terápiának köszönhetjük. Mára már Dani tud kúszni, mászni, ülni és állni is.

Kerettel rövid távon akár egyedül is tud sétálni, nyár óta egyedül eszik darabos ételt is, és pár hete rohamsebességgel kezdett el beszélni. Ehhez kitartás mellett rengeteg fejlesztésre volt/van szükség, amik nem kevés terhet rónak a családunkra napról-napra.

Ezek költsége viszont sajnos eddig sem volt kevés, de az elmúlt időszakban bekövetkezett változások miatt a fejlesztőink is drasztikus áremelésre kényszerültek. Ezt pedig már nehezen tudjuk önerőből és a kupakgyűjtésünkből finanszírozni.”  (Bachraty-Gerencsér Alexandra, Dani édesanyja)

 

Az FMK Női Kara és a Jazz and More kórus összefogásaként megvalósuló koncertre szeretettel várnak miden érdeklődőt. A koncert teljes bevételét Dani gyógykezelésére szeretnék fordítani!

Dani édesapja, Bachraty Gábor a Budaörsi Latinovits Színház műszaki vezetője.

Helyszín: PostART Kulturális Színtér 2040 Budaörs Clementis László utca és Ébner György köz sarok.

 

dani

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.