Közös értéknyilatkozatot írtak alá a Budaörsi Városházán

(Budaörs, 2022.október 22. – Budaörsi Infó / budaors.hu) 2022. október 18-án a Városházán az önkormányzattal együtt budaörsi kis- és nagyvállalatok, valamint civil egyesületek és non-profit szervezetek alapítóként írták alá a közös értéknyilatkozatot.

 

 

A budaörsi vállalati és civil szférában is nagy érdeklődéssel és nyitottsággal fogadták a Budaörsi Önkormányzat kezdeményezését.

 

 

alairas_varsoshaza_cegek (16)

 

A „Budaörs Közösség – Közösségi CSR Platform” központi eleme a város lakói, a budaörsi vállalatok, vállalkozások és civil szervezetek intenzívebb kapcsolata, együttműködése. A jelenlegi környezeti, gazdasági és társadalmi problémáink miatt a lokalitás felértékelődik, és hangsúlyt kap a közösen gondolkodás, a tudás és tapasztalat megosztása egymással.

A „Budaörs Közösség” alapvető célja, hogy a helyi vállalkozások és civil szereplők bevonásával, hatékony együttműködést bontakoztasson ki a város életében, a szolidaritás, a közös felelősségvállalás, és így a vállalatok összehangolt társadalmi felelősségvállalása, azaz CSR tevékenysége mentén is.

 

 

alairas_varsoshaza_cegek (17)

 

alairas_varsoshaza_cegek (15)

 
A „Budaörs Közösség” mindenekelőtt egy nyitott és önkéntes együttműködés. Nyitott, mert további csatlakozókat is várnak a kezdeményezéshez, illetve mert bármilyen helyi probléma napirendre kerülhet, amire közösen keresnek megoldást. Önkéntes pedig azért, mert minden csatlakozó olyan erőforrásokkal és olyan formában vesz részt a problémák megoldásában, amilyeneket erre a célra mozgósítani kíván.

A kezdeményezést most alapítóként kilenc vállalat és egyéb szervezet írta alá az önkormányzattal: Colas Alterra Zrt., Húsznegyven Egyesület, IKEA, Neuronelektród Kft., Nhood Kft., Primanima Kft, SPG Sportcikk Kft. (Intersport), Terrapark Kft., Wamatec Hungary Kft.

 

 

alairas_varsoshaza_cegek (13)

 

alairas_varsoshaza_cegek (12)

 

alairas_varsoshaza_cegek (11)

 

alairas_varsoshaza_cegek (10)

 

Néhány vállalat nemzetközi vezetője is fontosnak tartotta személyes jelenlétét ez alkalomból, elkötelezettségüket is igazolva ezzel a közösség felé.

Máris jelentkeztek új csatlakozók, mellyel tovább erősödik ez a helyi együttműködés.

 

 

alairas_varsoshaza_cegek (9)

 

alairas_varsoshaza_cegek (8)

 

alairas_varsoshaza_cegek (7)

 

alairas_varsoshaza_cegek (6)

 

alairas_varsoshaza_cegek (5)

 

alairas_varsoshaza_cegek (4)

 

alairas_varsoshaza_cegek (3)

 

alairas_varsoshaza_cegek (2)

 

 

(Budaörsi Infó/budaors.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.