Döntetlent játszott a Gyirmót II. Budaörsön

(Budaörs, 2022. szeptember 5. – Budaörsi Infó) Két győzelemmel a háta mögött fogadta vasárnap délután a BSC a Gyirmót II.-t az NB III. Nyugati csoportjának 7. fordulójában. Szerencsés döntetlen lett a vége.

 

Bekő Balázs együttese kezdte jobban a mérkőzést, aminek már a 8. percben meglett az eredménye. Egy szabadrúgást követően Khiesz érkezett a hosszún, középre fejelt labdájára Popov robbant be nagyszerűen, és a védőt megelőzve az üres kapuba bólintott.

A gól után is aktívabb maradt a Budaörs. A 17. percben Gula lőtt kissé kisodródva, azonban nem talált kaput. Négy perccel később Erdey kevergetett a baloldalon, majd lőtt kapura a tizenhatos sarkáról, a labda a kapus kezében landolt. A 29. percben Klausz pazarul indította Gulát, aki azonban mellé lőtt ziccerben.

A 37. minutumban jegyezhettük fel az első komolyabb vendéghelyzetet. Egy tizenhatos környékéről leadott lövést kellett védenie Tóth Gábornak. Öt perccel később ismét Tóthnak akadt dolga, ezúttal egy középre tartó lövést fogott magabiztosan.

A 44. percben a mérkőzés addigi legszebb jelenetét láthatta a budaörsi közönség. Váradi szerzett szépen labdát, majd játszott össze nagyszerűen Gulával a jobb oldalon, utóbbi végül fölé fejelte előbbi beadását. Az első félidő hajrájában az ellenfél támadója került szembe Tóth Gáborral, Ferkó azonban az utolsó pillanatban tisztázni tudott.

Nem indult jól a második játékrész a Budaörs számára. Egy védelem mögé belőtt labdával lépett ki az ellenfél támadója, és nem is hibázta el a ziccert – egyenlítettek tehát a vendégek. Egy perccel később újabb gyirmóti lehetőség adódott, éles szögből érkezett a lövés a rövidre. Bár Tóth Gábor rajta volt a labdán, az végül a kapufáról hagyta el a játékteret.

Az 58. percben Erdey készített le szépen Soltész elé, akinek 16 méterről leadott lövése nem sokkal kerülte el a jobb felső sarkot. Néhány perccel később két védőnkön is áthámozta magát az ellenfél támadója, végül azonban elhibázta a ziccert.

A 69. percben Erdey éles szögből leadott lövése suhant el nem sokkal a rövid sarok felett. A 83. percben egy befordulást követően lőtt kapura az ellenfél támadója, a középre tartó próbálkozást magabiztosan fogta Tóth.

Több helyzet és gól nem esett, így a Budaörs első döntetlenjét könyvelhette el, és hat forduló után 10 ponttal az 9. helyen áll a tabellán.

 

NB III., Nyugati csoport, 7. forduló

 

Budaörs – Gyirmót II. 1-1

 

Budaörs:

Tóth G. – Váradi (Szamosi, 46.), Ferkó, Khiesz, Tóth A., Erdey – Tóth B. (Vida, 46.), Soltész, Klausz (Hoszpodár, 76.) – Gula (Csillag, 46.), Popov (Horváth E., 60.)

Nem lépett pályára: Kunsági, Katona, Borbás, Schindler

Vezetőedző: Bekő Balázs

 

Gyirmót II.:

Kecskés – Wágenhoffer, Babayigit, Nagy K. (Lányi D., 71.), Bagó (Frölich, 46.),

Tarsoly (Dán, 82.), Vajda (Lányi B., 67.), Mayer, Ominger, Görcs, Rátonyi (Rimai, 71.)

Nem lépett pályára: Iváncsics, Domján, Bessenyei

Vezetőedző: Ördög József

 

Gólszerző: Popov (8.), illetve Mayer (54.)

Sárga lap: Gula (38.), illetve Nagy K. (34.), Rátonyi (48.), Ördög (56.), Frölich (97.)

 

 

Ördög József értékelése:

A mérkőzés előtt kiegyeztem volna egy döntetlenben, de a meccs végén két pontot hagytunk itt Budaörsön. A mérkőzést végig irányítva, jól játszva valamint rengeteg helyzetet alakítottunk ki, amit aztán sajnos a a mai mérkőzésen nem tudtunk értékesíteni. A befejezésen még javítanunk kell.

 

Bekő Balázs értékelése:

A szerdai mérkőzés után nem gondoltam volna, hogy ennyire kilátástalan teljesítményt tudunk nyújtani. Nincs magyarázat a teljesítményünkre, egymást múlták alul a játékosok. Óriási szerencsével tartottunk itthon egy pontot.

 

 

 

A következő fordulóban Mórra látogat a BSC. A mérkőzést vasárnap (09.11.) 16 órától játsszák.

 

 

(Budaörsi Infó / BSC)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.