Vízvezeték rekonstrukciós munkálatok zajlanak a Budapesti úton

(Budaörs, 2022. augusztus 3. – Budaörsi Infó)  Budaörs keleti részén a Fővárosi Vízművek Zrt. megbízásából  alvállalkozói kivitelezésben 2022. augusztus 29-ig vízvezeték rekonstrukciós munkálatokat végeznek a rendkívül forgalmas Budapesti úton, a Szellő utca és a Felsőhatár utca közötti szakaszon, mivel a  kiváló vízminőség folyamatos fenntartása érdekében elengedhetetlen a vízhálózat tervszerű felújítása.

 

 

Dr. Tóth Ferenc, a körzet önkományzati képviselője a Budaörsi Infónak elmondta, hogy a rekonstrukciós munkák ideje alatt az érintett útszakaszon életbe lépő forgalmi rendváltozás miatt kérik az autósokat, hogy a munkálatok alatt az utca ezen szakaszán ne parkoljanak.

 

 

tothferenc2019

 

„A felújítás alatt a vízszolgáltatást folyamatosan biztosítják. A régi és új vezetékek összekötése azonban néhány órás vízhiánnyal jár, melynek időpontjáról az érintett fogyasztókat előzetesen szórólapon tájékoztatják. Sérülés esetén járó vízhiányt, a legrövidebb időn belül igyekeznek helyreállítani. A kivitelező mindenben együttműködik  az ott élőkkel. A lakók  időben értesítést kaptak különféle elérhetőségekkel abból a célból, hogy ha bármi kérdésük felmerülne a munkálatokkal kapcsolatban akkor  tudják, hogy válaszért kit kell, hogy keressenek.” – mondta el a képviselő a munkálatokkal kapcsolatban.

 

 

budapestiut

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.