Labordiagnosztikai szolgáltatót váltott a Budaörsi Egészségügyi Központ

(Budaörs, 2022. augusztus 2. – Budaörsi Infó) Lecserélte a laborvizsgálatokat végző eddigi szolgáltatót a Budaörsi Egészségügyi Központot üzemeltető cég. Augusztustól a közfinanszírozott laborvizsgálatokat a Spektrum-Lab nevű cég végzi a budaörsi szakrendelőben. Időpontot foglalni új címen és telefonszámon lehet. Az intézmény zökkenőmentes váltást ígér.

 

 

2022. augusztus 1-jétől a közfinanszírozott mintavételezéses labordiagnosztikai szolgáltatásokat a Budaörsi Egészségügyi Központ számára a Spektrum-Lab Diagnosztikai Kft. végzi. A mintavétel, illetve a minták leadása a szokott rendben és változatlan helyen, a Kossuth utca 5. alatti épületben történik – ismertette az üzemeltető a Budaörsi Infónak megküldött sajtóközleményében.

 


A labor igénybevételéhez továbbra is kötelező időpontot foglalni, de ezt már az új szolgáltató internetes oldalán vagy munkanapokon 9 és 11 óra között a +36 70 657 6734-es telefonszámon lehet megtenni.


 

Azokat a pácienseket, akik még a régi szolgáltatónál, a Synlab Hungary Kft.-nél foglaltak időpontot augusztusra vagy későbbre, a labor fogadni fogja – ígérik. Az átfedés miatt augusztus első napjaiban a forgalom átmenetileg megnőhet – az intézmény a páciensek türelmét és megértését kéri.

 

 

(Budaörsi Infó / Sajtóanyag)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.