Első a biztonság! – Fekvőrendőr kerülhet a Vak Bottyán utcába is

(Budaörs, 2022. július 22. – Budaörsi Infó) Lakossági igény merült fel azzal kapcsolatban, hogy a sebességkorlátozás hatékonyabbá tétele érdekében a Vak Bottyán utcában előregyártott forgalomcsillapító küszöb kerüljön elhelyezésre. A telepíteni kívánt típusú forgalomcsillapító küszöbbel meggyező kivitelűt az Önkormányzat már sikeresen alkalmazott Budaörs több utcájában, pl. az Alsóhatár és a Kikelet utcában valamint a Csillag utcában is.

 

 

Dr. Tóth Ferenc, az 5. számú választókörzet önkormányzati képviselője a Budaörsi Infónak elmondta, hogy néhány nappal ezelőtt a délutáni órákban egy kedves helyi lakos segítségével két óra alatt bejárták az egész Vak Bottyán utcát, és sikerült az utca lakosságának a véleményét kikérniük az igen erős autóforgalom csillapításával kapcsolatban.

 

 

tothferenc2019

 

„A Polgármesteri Hivatal Műszaki Ügyosztálya jelen felmérés keretén belül a Vak Bottyán utca lakosságának véleményét kérte arra vonatkozólag, hogy egyetértenek-e azzal, hogy előregyártott forgalomcsillapító küszöb kerüljön elhelyezésre, továbbá támogatják-e azt, hogy az ingatlanuk elé kerüljön a forgalomcsillapító küszöb (természetesen a magáningatlanokra való behajtást nem akadályozó módon).

Azt hiszem, nem árulok el titkot azzal, hogy messze a többség támogatta a kezdeményezést.

Várva még az utolsó válaszokra, leadtam az illetékes irodának a kérdőíveket, így most már a szakemberek döntésétől függ a fekvőrendőr kihelyezése.”

 

 

vakbottyanut

 

 

fekvorendor2

 

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.