Tehervonatok ütköztek – Biatorbágy és Herceghalom között nem közlekednek a vonatok

Összeütközött két tehervonat vasárnap hajnalban, emiatt Biatorbágy és Herceghalom között nem közlekednek a vonatok – közölte a Mávinform az MTI-vel

 

A vasúttársaság közleménye szerint vasárnap kora hajnalban a Biatorbágy és Herceghalom között közlekedő tehervonat eddig tisztázatlan körülmények között nekiütközött az előtte közlekedő tehervonatnak, a balesetben több kocsi is kisiklott.

A baleset miatt Biatorbágy és Herceghalom között a vonatközlekedés nem lehetséges. A kárfelmérést, helyreállítást és a vizsgálatot megkezdték.

A vizsgálatok hosszabb időt vesznek igénybe, ezért vasárnap jelentős forgalomkorlátozásokkal, változásokkal kell számolniuk a győri vonalon utazóknak – hívta fel a figyelmet a Mávinform.

Vasárnap nem közlekedik a Keleti pályaudvarról Szombathelyre 6:15-kor induló Savaria IC vonat, a Keleti pályaudvarról Zürichbe 6:40-kor induló 162-es számú railjet, valamint a Keleti pályaudvarról Sopronba 7:15-kor induló 932-es számú Tűztorony IC.

A Keleti pályaudvarról Münchenbe 7:40-kor induló 60-as számú railjet Tatabányáról indul.

Kerülő útirányon át Székesfehérvár-Komárom érintésével közlekedik a Keleti pályaudvarról Prágába 4:50-kor induló 280-as számú Metropolitan EC,  a Bukarestből a fővárosba érkező, a Keletiből Bécsbe 5:40-kor továbbinduló 346-os számú Dacia nemzetközi gyors.

A Mávinform közölte azt is, hogy a fővárosban az M4-es metrón a BKK elfogadja a vasúti bérleteket, igazolványokat és menetjegyeket a metrón utazásra. A Volánbusz elfogadja a vasúti utazási okmányokat a Kelenföld-Bicske közötti menetrend szerinti buszjáratokra.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.