A Budaörsi Sport Club asztalitenisz „palántái” szépen fejlődnek

(Budaörs, 2022. május 5. – Budaörsi Infó) A Magyar Asztalitenisz Szövetség 2021-ben meghirdette a pályázati lehetőséget a 6-8 éves gyerekek sportággal történő megszerettetését célzó Palánta Programra az ország asztalitenisz szakosztályai számára. A Budaörsi Sport Club sikeresen pályázott és Nagy Attila Tamás edző vezetésével és Hajduska Rita edző állandó közreműködésével 2021 őszén elindultak a foglalkozások.

 

 

Teltek a hónapok, a gyerekek és a szülők kitartását, valamint az edzők pedagógiai érzékét dicséri, hogy a programot elkezdő kisgyerekek közül ma is mindannyian pingpongoznak.

A Budaörsi Sport Club Asztalitenisz Szakosztálya számára fontos, hogy a sportág minden területén jelen legyen.

A fiatalok, jelen esetben a legfiatalabbak számára vonzó és ösztönző lehet az a tény, hogy a sportteremben magyar bajnokok, Európa-bajnokok és olimpikonok is jelen vannak, sőt a program keretében együtt is játszhatnak.

A bemutató edzés fantasztikusan sikerült, öröm volt látni, hogy a szülők és az edzők milyen büszkén figyelték a gyerekeket, akik már tanult, asztalitenisz specifikus sportmozgásokat, technikát mutattak be.

 

 

palantabsc (1)

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.