I. Családi- és Baráti Szemétszedő Napok Budaörsön

(Budaörs, 2022. március 23. – Budaörsi Infó) 2022. március 21-27 között rendezi meg a Zöld Erdőben Jártam Budaörsi Egyesület az I. Családi- és Baráti Szemétszedő Napokat.

 

 

Betlehem Csaba, az Egyesület vezetője a Budaörsi Infónak elmondta, hogy ez a szemétszedés más lesz mint a korábbi Nagyon-Nagy Szemétszedések.

„Kis közösségekre építkező, szomszéd összefogásos, lokális, pár utca sugarú lakóközösségeket szeretnénk segíteni, akik helyismerettel, lelkesedéssel, jó hangulatban összegyűjtik a saját kis környékükön a szemetet.

Mi szerzünk zsákokat, ezt egy központi helyen lehet majd átvenni, igény szerinti mennyiségben, ebben a BTG partner lesz ahogyan eddig is.

Mindenki által ismert, könnyen megközelíthető helyre kell majd összegyűjteni a szemetet, majd ezt a helyszín koordinátáit kell elküldeni nekünk, és így tudunk szervezni egy szemét-összegyűjtést.

 

 

szemetszedes2021_nov7_nagyonnagy (9)

 

Megpróbáljuk még hatásosabban, jobban csinálni, így teszünk egy próbát, hogy működik-e az, hogy nem központilag szervezünk területet, hanem még szétaprózva a csapatokat, még inkább le lehet fedni reményeink szerint a kisfalu lehető legtöbb részét, utcáit, erdőszéleket, árkokat stb.

Reméljük, segítitek az új típusú eseményt szervezéssel, megosztásokkal, saját mikro-marketinggel a csoportokban, barátok közt.”

 

 

szemetszedes2021_nov7_nagyonnagy (6)

 

Hamarosan azt is megosztjuk olvasóinkkal, hogy hol lesznek a találkozási pontok, és hogy hol lehet majd felvenni a gyűjtő zsákokat.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.