Tehetségkutató pályázatot indított a Megafilm

Megayouth címmel tehetségkutató pályázatot indított 14-25 éves pályakezdőknek televíziós minisorozat forgatókönyv-fejlesztésre a Megafilm, a szinopszisok benyújtásának határideje április 1-je.

 

Az idén 25 éves Megafilm pályázatára 6-10 részes, igaz történeten alapuló, televíziós minisorozat-forgatókönyv alapötleteket várnak a neves filmes szakemberekből álló zsűri tagjai – tájékoztatta a filmgyártó az MTI-t hétfőn.

Az epizódok hossza 42-48 perc lehet, és szólhatnak zenéről, bulvárról, divatról, ikonokról, barátokról, emberi kapcsolatokról vagy bűnügyekről.

A pályázat kétfordulós, az első körben benyújtott legjobb szinopszisok alkotói vesznek részt a második körben, a treatment kidolgozásával. Az első fordulóra való jelentkezés határideje április 1-je.

Az első három helyezett pénzdíjat (1. helyezett 500 ezer forint, 2. helyezett 250 ezer forint, 3. helyezett 150 ezer forint) és szakmai lehetőségeket is kap, a győztes ötletből pedig minisorozat készül, emellett értékes különdíjakat is kiosztanak. További részletek a Megafilm oldalán érhetők el – áll a közleményben.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.