Hétfőn indul a Fidesz-KDNP adománygyűjtése Budaörsön

(Budaörs, 2022. február 27. – Budaörsi Infó) 2022. február 27-én vasárnap a Fidesz-KDNP budaörsi szervezete közleményben tájékoztatta a Budaörsi Infót arról, hogy adománygyűjtést szerveznek az Ukrajnából, Kárpátaljáról Magyarországra menekülők számára. Közleményüket cikkünkben olvashatják.

 

 

Fidesz KDNP közleménye: 

„Az országos akcióban tartós élelmiszereket, tiszta ruhaneműket, takarókat, tisztálkodószereket és higiénés termékeket várunk a kormánypártok budaörsi irodájába.

Cím: 2040 Budaörs, Budapesti út 54., második faház (Polgárok Háza udvarán).

Ügyeleti időben fogadjuk az adományokat hétköznap 16:00-18:00 között.

Amint összegyűlt egy jelentősebb mennyiség, azt eljuttatjuk az Ökumenikus Segélyszervezet részére (segelyszervezet@segelyszervezet.hu; +36-1-382-0700).

Fontos: pénzbeli felajánlást mi nem tudunk fogadni!

Az Ökumenikus Segélyszervezet honlapján található számlaszámon fogadnak anyagi felajánlásokat, amelyet a https://segelyszervezet.hu/adomanyozas címen érhetnek el.

Kétszer ad, ki gyorsan ad.
Fidesz és a KDNP budaörsi szervezetei”

 

 

Másik gyűjtés Budaörsön

Szél Bernadett, választókerületi parlamenti képviselőjelölt az Összefogás színeiben 2022. február 27-én a Budaörsi Gazdapiacon jelentette be élő közvetítésben, hogy nagyszabású adománygyűjtő akcióba kezdenek az Ukrajnából menekültek számára.

A részleteket cikkünkben olvashatják:

 

Adománygyűjtő akciót hirdetett Budaörsön Szél Bernadett

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.