Wittinghoff Tamás: Az új szolgáltató vállalja, hogy az ő hibájukból eltört szemetestartályokat kicserélik

(Budaörs, 2022. február 24. – Budaörsi Infó) Szerkesztőségünk számolt be először Budaörsön arról, hogy ismét probléma van a szemétszállítással kapcsolatban. Most kivételesen nem a hulladék elszállítása nem történt meg időben, hanem rengeteg budaörsi kukát törtek össze. A szerdai képviselő-testületi ülésen szóba is került ez a téma. A polgármester azt mondta, hogy az ő szemetese is megsérült, és az új szolgáltató vállalta, hogy az ő hibájukból eltört szemetestartályokat kicserélik.

 

 

 

Többen kaptak értesítést a szemétszállítás után az év eleje óta az új szolgáltatótól, hogy nem megfelelő a tárolóedényük és cseréljék le, mert különben nem tudják igénybe venni a szolgáltatást…

 

 

 kukaertesitofkf

 

 

… Ami természetesen érthető is, ám az egyik legnagyobb budaörsi közösségi oldalon és szerkesztőségünknek is többen azt jelezték, hogy a kukájuk a szemétszállítás közben sérült meg.

Ezért február elején utána is jártunk, hogy mit tehetünk annak érdekében, hogy kicseréljék a szemétszállítás során megrongált szemetesünket. Akkor a BTG ügyfélszolgálatán azt az információt kaptuk, hogy amennyiben a sérült kuka öt évnél nem idősebb és megvan a számlája, akkor vissza kaphatjuk a kuka árát. Más esetben a kukát pótolni a tulajdonos dolga.

 

 

szemetes

 

 

A legutóbbi képviselő testületi ülésen Dr. Tóth Ferenc (Budaörs Fejlődéséért Egyesület) hívta fel a figyelmet a szemétszállítás körül kialakult problémákra.

Wittinghoff Tamás polgármester válaszként elmondta, hogy a BTG folyamatos tárgyalásban van a szolgáltatóval a jelzett problémák megoldása érdekében, ezen belül jelezte, hogy az új szolgáltató vállalja, hogy az ő hibájukból eltört szemetes tartályokat kicserélik, valamint nagyobb méretű szelektívgyűjtőket fognak hozni Budaörsre. A szemétszállító cég felvett egy budaörsi helyismerettel rendelkező kollégát is.

Arra buzdított mindenkit, hogy jelezzék, ha problémát tapasztalnak, és a BTG is azon lesz, hogy ezek a lehető legkorrektebben megoldódjanak.

 

 

IMG_8981

 

 

Javasoljuk mi is az érintett budaörsieknek, hogy mindenképp jelezzék a szolgáltató felé, ha a szállítás következtében rongálódott meg a szemetesük!

 

SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS

BTG Nonprofit Kft. Központi Iroda
Cím: 2040 Budaörs, Dózsa György utca 21.

 

Nyitvatartás:

Hétfő: 7:30 – 15:30
Kedd: zárva
Szerda: 7:00 – 19:00
Csütörtök: zárva
Péntek: 7:30 – 12:30
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva

 

TELEFONOS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
Tel.: 06 80 353 353

 

Hívásfogadás:
Hétfő: 7:30 – 15:30
Kedd: 7:30 – 15:30
Szerda: 7:00 – 19:00
Csütörtök: 7:30 – 15:30
Péntek: 7:30 – 12:30
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva

 

E-mail: budaors@fkf.hu

 

 

(Budaörsi Infó)

 

 

 


 

 

Korábbi cikkünk a témával kapcsolatban:

 

Új szemetes gondok Budaörsön – Ha szétverték a kukáját a szemétszállítók, vehet újat, ha nincs meg a számlája!

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.