Labdarúgó NB II – A Budaörsnek sikerült itthon tartani egy pontot a Nyíregyháza ellen

(Budaörs, 2022. február 21. – Budaörsi Infó) – Az idényben még veretlen Nyíregyháza gól nélküli döntetlent játszott Budaörsön a labdarúgó NB II 24. fordulójában, vasárnap.

 

 

Az első játékrészben mindkét oldalon kisebb lehetőségek adódtak, a szünet után pedig a Nyíregyháza állt közelebb a győzelemhez. Slakta Balázs bravúrjai kellettek, hogy egy pontot otthon tartson a Budaörs.

Így a Budaörs első csapatként tudott pontot rabolni a szabolcsiaktól ebben a naptári évben, a Nyíregyháza meg megőrizte tavaszi veretlenségét.

 

 

BUDAÖRSI SC–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS 0–0

Budaörs, Árok utca, 400 néző. Vezette: Farkas Tibor (Bertalan Dávid, Szabó Dániel)

BUDAÖRS: Slakta – Tóth K., Tányéros, Gyurácz, Galambos (Kapronczai, 80.) – Petneházi (Csillag D., 71.), Molnár Cs. (Sajbán Miklós, 80.) – Vankó (Molnár M., 80.), Halácsi, Murai – Balázs Zs. (Molnár T., 56.). Vezetőedző: Toldi Gábor

NYÍREGYHÁZA: Fejér – Godwords, Papucsek, Gengeliczki, Jánvári – Márkus, Sigér Á. (Debreceni Z., 76.) – Vass P. (Kovács Á., 66.), Zamostny, Hamed (Pócsik, 66.) – Novák Cs. (Banyoi, 85.). Vezetőedző: Feczkó Tamás

 


Toldi Gábor: Győzelmi reményekkel léptünk pályára, de nem tudtunk annyi helyzetet kialakítani, amennyit szerettünk volna, a Nyíregyháza előtt adódtak nagyobb lehetőségek. Az első félidő kiegyenlítetten alakult, helyenként mezőnyfölényben futballoztunk, ám végül meg kellett elégednünk az egy ponttal, amit a mi helyzetünkben nagyon meg kell becsülnünk.

 

Feczkó Tamás: Taktikailag jól felkészített, focizni akaró csapat otthonában léptünk pályára, mégis csak magunkat okolhatjuk, hogy nem sikerült megnyernünk a mérkőzést. Kétszer is a kapussal szemben álltunk, a második félidei teljesítményünk alapján rászolgáltunk a három pontra, de kilencven percen keresztül kellene hasonlóan futballoznunk. Örülök, hogy ennyien elkísértek minket Budaörsre, szinte hazai pályán éreztük magunkat.

 
Merkantil Bank Liga NB II, 24. forduló:

Szombathelyi Haladás-III. Ker. TVE 0-1 (0-0)
FC Ajka-Pécsi MFC 1-0 (1-0)
Diósgyőri VTK-Szolnoki MÁV FC 3-2 (2-2)
Aqvital FC Csákvár-Kecskeméti TE Hufbau 2-1 (0-1)
Szentlőrinc-Békéscsaba 1912 Előre 2-1 (0-0)
Budaörs-Nyíregyháza Spartacus FC 0-0
Soroksár SC-ETO FC 2-2 (1-1)
Tiszakécskei LC – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0-4 (0-2)
Dorogi FC-Budafoki MTE 0-2 (0-0)

 

UPDATE:

A második helyezett Vasas hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Siófokkal a labdarúgó NB II 24. fordulójának hétfői mérkőzésén.

 

Az élcsoport:

1. 1. Diósgyőri VTK 52 pont, 2. Vasas 47, 3. Szeged 4517. Budaörs 25

 

 

(Budaörsi Infó / Fotó: BSC)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.