Valentin/Bálint napi üzenetek kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2022. február 14. – Budaörsi Infó) Sokan megünneplik Magyarország szerte is a szerelmesek napját, a Valentin/Bálint napot. Mint minden ünnepnek ennek is vannak ellenzői, utálói, és nagy rajongói is. Összegyűjtöttünk néhány kedves üzenetet, amivel meglephetik kedvesüket, ha jobb ötletük nem támad.

 

 

Tudod, hosszú álom az élet, valaki rosszat álmodik, valaki szépet. Én azt szeretném, ha mi együtt álmodnánk valami szépet, s álmunk soha nem érne véget.

Ha én írnám sorsod könyvét, szíved, lelked vágyát, életed örömét: olyan széppé írnám mint egy tündérálom, a legboldogabb te lennél a világon!

Hogyha patak partján szomorú fűzfa volnék, alkonyatkor szépen rád hajolnék, s füledbe súgnám altató mesém: százszor elmondanám, hogy SZERETLEK!

A szerelem olyan, mint egy álom, néha szép, néha fájdalom, igazán szeretni, csak egy valakit lehet, és pedig az ki téged is szeret.

Este, ha lefekszel, tárd ki az ablakod, elküldtem hozzád az én csillagom. Egy pillanatra kérlek figyelj rá, mert a nevemben szép álmokat kíván!!

Egy gyöngéd ölelés, mely elfeledtet mindent, csak a pillanatnak élsz, mely megér minden kincset! Egy forró csók, mely tüzes a vágytól! Érzem örökre hozzád láncol!!

Mindnyájan angyalok vagyunk, de csak 1 szárnyunk van. Csak akkor tudunk repülni, ha szorosan átöleljük egymást!

 

 

fiu_lany_szerelem5

 

Szeretnélek érezni csókjaiddal lélegezni. Simogatni arcod csókolni szád. S várni hogy végre együtt lehessünk már.

Árnyak mozognak, kelnek szaporán, én csak nézem a holdat, csillognak a csillagok, mint a borostyán, már csak te hiányzol, s tőled lenne szívem oly olvadt.

Kínzó vágy gyötör, hiányod majd megöl, nem bírom ki nélküled! Kérlek szoríts magadhoz s csókkal mond hogy szeretsz!

Olyan vagy nekem, mint lepkének a Hold az éjszaka egén. Folyton felé repül, de el nem érheti.

Mikor szívünk először összedobbant, mikor szemed rám nézve lángra lobbant, mikor az első csókod az ajkamra égett, Én már akkor úgy éreztem, meghalok Érted.

Erős a sodrás és elvisz az ár. Szeretnék szívednek szerelmet szerezni szerelmes szívemet szívedhez szegezni szólj szaporán szerelmes szavakat szerelmem száguldó szavával.

 

 

fiu_lany_szerelem

 

Más csókol, más szeret és más karja zár. De emléked megvan, szívembe temetem, bárhová bújsz én sohasem feledem.

Ha minden lánc elszakad, ha minden szív meghasad, ha mindenki elfelejt, én akkor is itt vagyok neked, mert szeretlek!

Leszáll az est, jön 1 manó, apró álmot hozó, kicsiny zsákja vállát nyomja, aludni fogsz, ő már tudja. Bebújik melléd az ágyba, füledbe súgja: JÓ ÉJT TE DRÁGA!

A szüleid biztos tolvaj űrhajósok voltak, mert elhoztak egy csillagot, és odaadták neked. És a szemedből rám ez ragyog!

Szívem szíveddel együtt dobban, nem szerethet nálam senki jobban, olyan vagy nekem, mint egy édes virág! Többet érsz nekem, mint az egész világ!

Tudod, hosszú álom az élet, valaki rosszat álmodik, valaki szépet. Én azt szeretném, ha mi együtt álmodnánk valami szépet, s álmunk soha nem érne véget.

Ha a csókok esőcseppek, tengert küldök neked. Ha az ölelések falevelek, erdőt küldök. Ha a szerelem örök, az örökkévalóságot küldöm neked.

Szép volt a sorstól, hogy utamba ejtett, hogy minden édes csókot a számon felejtett. csak akkor adna igazán szépet, ha mindörökre nekem adna téged!

Szeretlek édes szeretlek téged, szeretni foglak amíg csak élek. Kezem reszket szívem nehéz, szeretlek téged ennyi az egész!

Ha könnycsepp lennél sosem sírnék, nehogy elveszítselek!

Valaki titokban rólad álmodik, valaki rólad szövi legszebb álmait, valaki téged nagyon szeret, valaki boldog, ha melletted lehet!!

A nap 24 órájában rad gondolok, és az alól ez a pillanat sem kivétel!Szeretlek!

Ha mondani lehetne, mondanám, ha mutatni lehetne mutatnám. Mondani nem lehet, mutatni nem tudom, ezért csak oda lépek, átölellek s azt súgom: SZERETLEK

 

 

szerelem

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.