Várják a közönség szavazatait az idei Highlights of Hungaryn

Február 17-ig várják a közönség szavazatait az idei Highlights of Hungaryn, amelyen 50 jelölt közül választják ki a közönségdíjast.

 

 

A Highlights of Hungary nagykövetei az idén is gondoskodtak arról, hogy értékes, szeretnivaló és példaértékű kezdeményezések és történetek kerüljenek a jelöltek közé – olvasható a szervezők közleményében.

Mint írják, a jelöltek között képviselteti magát a technológia és az üzleti világ, a kultúra, a tudomány, a zene és a sport is. A nagykövetek Magyarország határain innen és az azon túli magyarlakta vidékeken is keresték a kiemelkedő történeteket.

A jelöltek között van az idén Berecz Zsombor olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok magyar vitorlázó, a sürgős beavatkozásokhoz azonnal vért szállító Vérlovagok, és lehet szavazni az eCall rendszerére, amelyet bárki beszerelhet az autójába, és egy autóbaleset esetén magától elküldi a jármű pozícióját, az utasok számát a segélyhívó központnak.

Várja a szavazatokat a Székelyföld szellemi és kulturális örökségét ápoló Székelyföldi Legendárium, a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület, valamint az életútinterjúk alapján memoárköteteket készítő Memoár Műhely is.

Összesen ötven történet várja a közönség szavazatait, amelyet a Highlights of Hungary weboldalán lehet leadni február 17-ig. Egy szavazó tíz történetre voksolhat, a legtöbb szavazatot begyűjtő jelölt kapja a 2 millió forinttal járó Highlights of Hungary elismerést.

Az idén a nagykövetek is odaítélhetnek egy díjat a közönségtől függetlenül, ez szintén kétmillió forintos anyagi elismeréssel társul, ezt a közönségdíjjal együtt, február 24-én adják át egy online gálaműsor alkalmával.

Az idei nagykövetek Trunk Tamás, Bagossy Norbert, Gém Péter, Mádai Vivien, Trellay Levente, Margaret Ann Dowling, Ókovács Szilveszter és felesége, Máthé Zsuzsa, Nagy Viktor, Nagy Anna és a Highlights of Hungary csapata: Oláh Zsanett, Pintér-Tomka Emese, Böszörményi-Nagy Gergely, Remete Tibor.

 

A jelöltek teljes listájahttps://www.highlightsofhungary.hu/jeloltek-2021 oldalon érhető el.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.