Labdarúgó NB II – Győzött a Pécs Budaörsön

(Budaörs, 2022. február 7. – Budaörsi Infó) – Győzött a Pécs Budaörsön a labdarúgó NB II 22. fordulójának vasárnapi játéknapján.

 

Nem sikerült a BSC-nek a pontszerzés a bajnoki első hazai meccsén a Pécs ellen, amelynek alakulata annak ellenére is érvényesíteni tudta a papírformát hogy foghíjasan érkezett sérülések és eltiltás miatt.

Az első félidőben Slakta Balázs bravúrjai mentették meg a góltól a Budaörsöt.

A második félidőben kiegyenlítődött a játék képe, a házigazda BSC előtt is adódtak lehetőségek, de húsz perccel a vége előtt a csereként beálló Hegedűs Márk megszerezte a Pécsnek a három pontot érő találatot.

 

BUDAÖRSI SC–PÉCSI MFC 0–1 (0–0)

Budaörs, Árok utca, 300 néző. Vezette: Móri Tamás (Bede Tamás, Bertalan Dávid)

BUDAÖRS: Slakta – Kojnok, Gyurácz, Tányéros, Galambos – Horváth B. (Halácsi, 64.), Sajbán Miklós – Vankó (Molnár Cs., 80.), Csillag, Winkler (Kapronczai, 88.) – Balázs Zs. (Molnár M., 80.).  Vezetőedző: Toldi Gábor

PÉCS: Helesfay – Sági, Rácz L., Preklet (Bíró B., 59.), Katona L. – Króner – Kónya (Marques-Airosa, 68.), Nikitscher, Zsemlye, Károly (Hegedűs M., 59.) – Geiger (Hursán, 90.). Vezetőedző: Vas László

Gólszerző: Hegedűs M. (70.)

 


Toldi Gábor: Bosszús vagyok, hogy nem sikerült legalább egy pontot itthon tartanunk. Az elején beszorultunk, de a folytatásban felvettük a ritmust, a második félidő elején pedig százszázalékos ziccerünk is volt, amiket sajnos nem sikerült gólra váltanunk. A Pécs a mérkőzés azon periódusában szerzett vezetést, amikor mi futballoztunk fölényben, hátrányban pedig már nem tudtunk megújulni.

 

Vas László: Fizikailag továbbra is akadnak hiányosságaink, de mentálisan rendkívül erősek voltunk. Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, de az első félidőben sajnos nem tudtunk vezetést szerezni, a szünet után pedig hektikussá vált a játék, és a gyors ellentámadások végén mindkét oldalon adódtak helyzetek. A cserék jól szálltak be, Hegedűs Márk gólt szerzett, összességében pedig rászolgáltunk a három pontra.

 

 

A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Dárdai Pál a helyszínen tekintette meg a házigazda Budaörs mérkőzését a Pécs ellen 2022. február 6-án vasárnap a NB II 22. fordulójában. (Fotó: BSC)

A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Dárdai Pál a helyszínen tekintette meg a házigazda Budaörs mérkőzését a Pécs ellen 2022. február 6-án vasárnap a NB II 22. fordulójában. (Fotó: BSC)

 

 

Eredmények, 22. forduló:

FC Ajka-Kecskeméti TE Hufbau 1-3 (0-3)
Diósgyőri VTK-BFC Siófok 1-0 (1-0)
Aqvital FC Csákvár-Vasas FC 1-4 (1-2)
Dorogi FC-III. Kerületi TVE 1-1 (1-0)
Tiszakécskei LC-Békéscsaba 1912 Előre 2-1 (0-1)
Szentlőrinc SE-ETO FC Győr 1-0 (1-0)
Budaörsi SC-Pécsi MFC 0-1 (0-0)
Soroksár SC-Szolnoki MÁV FC 3-2 (1-2)

szombaton játszották:
Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Budafoki MTE 3-0 (1-0)

hétfőn játsszák:
Szombathelyi Haladás-Nyíregyháza Spartacus FC 20.00

Az élcsoport: 1. Diósgyőri VTK 46 pont, 2. Vasas FC 45, 3. Kecskeméti TE Hufbau 44  … 16. Budaörs 23

 

 

(Budaörsi Infó / képek: BSC)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.