Budaörsi cégek figyelmébe – Személyre szabott információs portál vállalkozásoknak

(Budaörs, 2022. február 6. – Budaörsi Infó / mti) – Egyre többen használják a vállalkozói információs portált – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium szombaton.

 

A magyar vállalkozások fejlődésének elősegítése érdekében jött létre a vállalkozók mindennapjait megkönnyítő információs portál, a VALI.hu. A cégek körében nő az oldal népszerűsége, a regisztrált felhasználók száma már a hétezret is átlépte.

Tudatták: a vállalkozói információs portál célja a társas vállalkozások gyors, hiteles és személyre szabott tájékoztatása a vállalkozásokat leginkább érdeklő ügyekben.

A vállalkozók mindössze három kattintással testre szabott pályázatokat, államilag támogatott hiteleket, képzéseket és megbízható szakértőket találnak cégük fejlesztéséhez. A honlapon a vállalkozó megismerheti cége nyilvánosan elérhető adatait, tájékozódhat a vállalata besorolásáról és a legfrissebb gazdasági hírekről.

A személyre szabott lehetőségeken felül az oldal tartalmazza az IFKA Nonprofit Kft. programjait és szolgáltatásait is, így például a Magyar Multi Programot, az Evolúció – Megújuló Vállalkozások Programját, valamint a Zöld Nemzeti Bajnokok és a Modern Mintaüzem Programot – ismertette a tárca.

 

vali_pont_hu_vallakozoi_portal_2022

 

A felület felhasználóbarát, hasznos segítséget nyújt cégvezetőknek, könyvelőknek és pályázatíróknak egyaránt. Az első kattintással megtekinthetők a kiválasztott cég nyilvánosan elérhető adatai, például árbevétele és üzemi-üzleti eredménye az elmúlt hét évre visszamenően. A második kattintásra megjelennek a vállalkozás számára elvben igénybe vehető, többségében államilag támogatott szolgáltatások méret, földrajzi elhelyezkedés és tevékenységi kör szerint.

A böngészéshez az érdeklődőknek nem szükséges regisztrálni, de a cégre szabott lehetőségek pedig egy rövid regisztrációt követően válnak megtekinthetővé – tudatta az ITM.

 

(Budaörsi Infó / mti)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.