Februári pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2022. február 3. – Budaörsi Infó) Ismét eltelt egy hónap, új lehetőségek várnak ránk. A megszokottakhoz híven összegyűjtöttünk néhány pályázatot! Nézzék meg és pályázzanak, töltsék meg a malacperselyt.

 

 

1. pályázat:

A Karitáció Alapítvány – Gyógyító Bohócdoktor csapata rendhagyó módon, 7. alkalommal indítja útjára „Ha nagy leszek, Bohócdoktor leszek!” címmel a Karitáció Alapítvány rajzpályázatot hirdet közel 350.000 Ft összdíjazással.

A pályázati anyagok feltöltési határideje: 2022. március 7. (hétfő) 24:00 óra

A fantáziájukra bízzák, hogy milyen lenne az öltözékük, milyen sapkát húznának a fejükre és milyen sminket hordanának bohócdoktorkodás alatt. A rajzok szóljanak a vidámságról, a segítségnyújtásról, az egészséges életmódról. Az online térben való versengésben a legtöbb interakciót bezsebelő LIKE vadászt értékes nyereményekkel fogják díjazni! A pandémia miatt bevezetett online oktatás megkönnyítése érdekében csúcsminőségű informatikai eszközt adnak ajándékba.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

2. pályázat:

Nyílt pályázatot ír ki név, logó- és arculattervezésre az új zuglói stílusnegyed. A pályázatra egyéni és szakmai alkotók vagy szakirányú művészeti felsőoktatásban tanuló hallgatók jelentkezését várja a magánberuházás projektirodája.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

3. pályázat:

A Vodafone Digitális Díj 15 millió forint összdíjazású pályázat, melynek célja, hogy ösztönözze és elismerje az innovatív gondolkodású személyeket és szervezeteket, akik digitális megoldásukkal valamely társadalmi kihívásra kínálnak megoldást. Olyan kész megoldásokat, termékeket vagy szolgáltatásokat várnak, amelyek vagy bevezetés előtt állnak, vagy már működnek, és a díjjal továbbfejlesztésük valósulna meg. Kategóriák: Digitális Esélyegyenlőség, Digitális Társadalom és Környezetvédelem és Fenntarthatóság.

A pályázatot 2022. március 10–ig lehet benyújtani.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

4. pályázat:

MáSzínház Labor címmel indít szakmai műhelyt a MáSzínház Budapesten. A főként értelmi fogyatékos emberekkel dolgozó, és a színházi nevelés módszereit használó társulat vezetői a saját tapasztalataikat és tudásukat osztják meg a résztvevőkkel. A színészek, drámapedagógusok, gyógypedagógusok pályázat útján kerülhetnek be a programba, amelynek első, márciusban kezdődő szakasza a megosztásról, a második, őszi fázisa a közös fejlesztésről szól.

Pályázati határidő: 2022. február 6. vasárnap, 23:59-ig

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

5. pályázat:

Pályázat előadóművészek számára színházművészet, mozgásművészet, zeneművészet kategóriákban.

A „Köszönjük, Magyarország!” program lehetőséget kíván teremteni a pandémia miatt nehéz helyzetbe került előadóművészek egzisztenciális helyzetének javítására. A program célja, hogy a pandémiás időszak elmúltával a hivatásos előadóművészek továbbra is aktív szereplői maradhassanak a kulturális életnek. Továbbá, hogy a program keretében megvalósuló produkciók által az újrainduló kulturális élet országszerte gyarapodhasson. A közönség pedig a tehetséges fiatal előadóművészekkel, illetve az ország neves előadóival egyaránt ingyenes feltételek mellett találkozhasson.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

6. pályázat:

Játékszín arculata pályázat

A Játékszín pályázatot hirdet a Magyar Képzőművészeti Egyetem, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem és a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kar hallgatóinak a színház új nagy arculatának megtervezésére.

A pályázat célja az intézmény szellemiségéhez illeszkedő, korszerű arculat kidolgozása. A pályaműnek tükröznie kell a Játékszín friss szellemiségét, azt, hogy ez egy korszerű, professzionális, kiemelkedő minőségű, szórakoztató magánszínház, mely a humort, a könnyedséget tartalmas gondolatokkal, társadalmi elhivatottsággal ötvözi, a színházi szakma legelismertebb, kiemelkedően tehetséges színészeivel, alkotóival együttműködve. A győztes pályamű tulajdonosa a díj elnyerése mellett – nem kötelező módon – további feladatokra is kaphat szerződéses megbízást a Játékszíntől.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.