Sárközi Edina nyerte el idén az Év Fiatal Jazz Zenésze díjat

(Budaörs, 2022.  február 2. – Budaörsi Infó) A Magyar Jazz Szövetség hagyományteremtő céllal 2016-ban tehetségkutató versenyt indított  Magyarországon működő, jazz zenét oktató közép-, vagy felsőfokú zeneoktatási intézményben tanuló fiatal jazz-zenészek részére. A mentorálási program célja a jazz-oktatási intézményekben tanuló, fiatal generáció közönséghez való eljuttatása, a tehetséges növendékek felkarolása. Idén egy budaörsi tehetség is lehetőséget kapott.

 

 

Az idei évben négy iskola nyolc növendéke képviseltette magát a döntőben, ahol a szakmai zsűri által és a közönség szavazatai alapján odaítélt díj kerül kiosztásra.

A Magyar Jazz Szövetség által megrendezett „Az Év Fiatal Jazz-zenésze – VII.” tehetségkutató verseny és mentorprogram 2022. január 30.-i döntőjében a szakmai zsűri díját Sárközi Edina, a közönség díjat pedig Majsai Roland nyerte el.

Az idei évben a két győztes 150-150 ezer Ft nyereményben részesülnek. Továbbá az R55 Music Store üzletében egy 10%-os vásárlási kedvezményt kapnak.

 

Gratulálunk a győzteseknek!

 

sarkoziedina

 

Sárközi Edináról már többször olvashattak hírportálunkon. 2016-ban ő nyerte meg az első budaörsi tehetségkutatót, ebből az alkalomból nyilatkozott a Budaörsi Infónak. 

Ezt követően többször fellépett Budaörsön is. De még az egyik klip forgatásába is betekintést nyerhettünk.

 

 

 

 

További sok sikert kívánunk!

 

 


 

 

Korábbi Sárközi Edinával kapcsolatos cikkeink:

 

Az első budaörsi tehetségkutató győztese: Sárközi Edina

 

A tavalyi Ki mit tud-győztes műsora lesz az idei megmérettetés nyitószáma

 

Ingyenes akusztikus koncert Budaörsön

Magyar Kultúra Napja a Városi Ifjúsági Klubban

 

Hogy került egy kanapé a Kőhegy tetejére?

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.