Ezekre a dolgokra figyeljenek oda, ha szeretnék, hogy elvigyék a szemetet

(Budaörs, 2022. január 14. – Budaörsi Infó) Budaörsön 2022. január 1-től Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. (BKM) keretein belül működő FKF Hulladékgazdálkodási Divízió látja el a hulladékszállítási feladatokat. Nézzük át még egyszer, hogy mi az, amire fontos odafigyelni, ha azt szeretnénk, hogy időben elvigyék a szemetünket. 

 

 

A szolgáltatóváltás után még fél évig használhatók a tavalyi szemeteszsákok Budaörsön.

 

A BTG-nél – amely az új szolgáltató ügyfélszolgálati feladatait látja el – és a budaörsi nagyáruházakban azonban már kaphatók az új, narancs színű többlethulladékos zsákok és a biológiailag lebomló zöldhulladékgyűjtő-zsákok is.

 

A szemetet továbbra is a megszokott napokon viszik el az FKF munkatársai, ám a kukákat már előző este érdemes kitenni, mivel reggel 5 (a lakótelepen 6) után már elvihetik őket.

 

 

fkfszemetesauto

 

A hulladéktároló tartályokat, illetve többlethulladékos zsákokat – az önkormányzat rendeletével összhangban – az eddig megszokott ürítési napokat megelőző estétől másnap reggel 5 óráig, lakótelepi övezetekben reggel 6 óráig kérik a ház elé kikészíteni.

 

 

Hulladékgyűjtő-tartályok, zsákok

Mind a kommunális, mind a szelektív hulladék gyűjtésére szolgáló, jelenleg meglévő tartályok a jövőben is használhatók, azok cseréjére a szolgáltatóváltás miatt nem kerül sor.

A már kiváltott – ÉTH-logóval ellátott és a komposztálható zöld hulladék feliratú – zsákok fél évig még használhatóak.

 

 

eth_zoldhulladek_szemetszallitas2_2021marc18_budaors_net

 

2022. januártól az új, narancs színű (agglomerációs) többlethulladékos zsák és a biológiailag lebomló zöldhulladékgyűjtő-zsák az ügyfélszolgálaton, valamint a budaörsi nagyáruházakban beszerezhető.

 

Ügyintézés

A hulladékgazdálkodási közszolgáltatással kapcsolatos ügyfélszolgálati tevékenységet a BTG Nonprofit Kft.-vel való együttműködés keretében látja el a szolgáltató, az alábbi elérhetőségeken:

 

BTG Nonprofit Kft.

Cím: 2040 Budaörs, Dózsa György utca 21.

 

Központi Iroda nyitvatartás:

Hétfő: 7:30-15:30

Szerda: 7:00-19:00

Péntek: 7:30-12:30

 

Kapcsolat:

Tel.: 06 80 353 353

E-mail: budaors@fkf.hu

 

Honlap: http://www.fkf.hu/budaors

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.