Januári pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2022. január 12. – Budaörsi Infó) Ismét eltelt egy hónap, új év, új lehetőségek várnak ránk. A megszokottakhoz híven összegyűjtöttünk néhány pályázatot! Nézzék meg és pályázzanak, töltsék meg a malacperselyt.

 

 

1. pályázat: 

Az Auchan Alapítvány pályázata a megfelelő és egészséges táplálkozás témaköréhez kapcsolódó projektek támogatására.

Az elnyerhető összeg pályázatonként legfeljebb 10.000 EUR.

Pályázatok benyújtási határideje: 2022. január 31-ig (17:00).

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

2. pályázat: 

Még 1 hétig benyújtható a társadalmi innovációkat támogató SozialMarie pályázat. Az első három nyertes 15.000 euró, 10.000 euró és 5.000 euró díjazásban részesül, míg további 12 díjazott projektenként 2.000 euró elismerést kap.

Bővebb információért kattints ide!

 

 

3 pályázat: 

A tettenérés kamerája – Pályázat amatőr filmkészítőknek

A Petőfi Irodalmi Múzeum pályázati felhívása kísérletező kedvű, 16-25 év közötti amatőr filmkészítők számára, a Mészöly Miklós szövegeiben tetten érhető filmszerűségre reflektáló rövid videóalkotások beküldésére.

A legjobb beérkezett pályázati anyagokat kiállítják a múzeumban és virtuális tereiben, illetve pénzjutalomban részesítik. (1. helyezett: 120.000 Ft, 2. helyezett: 100.000 Ft, 3. helyezett: 80.000 Ft).

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

4. pályázat: 

MáSzínház Labor címmel indít szakmai műhelyt a MáSzínház Budapesten. A főként értelmi fogyatékos emberekkel dolgozó, és a színházi nevelés módszereit használó társulat vezetői a saját tapasztalataikat és tudásukat osztják meg a résztvevőkkel.

A színészek, drámapedagógusok, gyógypedagógusok pályázat útján kerülhetnek be a programba, amelynek első, márciusban kezdődő szakasza a megosztásról, a második, őszi fázisa a közös fejlesztésről szól.

Pályázati határidő: 2022. február 6. vasárnap, 23:59-ig

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

5. pályázat: 

A Gyávaságom története irodalmi pályázat

A Litera irodalmi portál a Blinken OSA Archívummal együttműködésben Gyávaságom története címmel meghívásos és nyílt pályázatot hirdet kortárs írók körében olyan prózai művek megalkotására, amelyek személyes történeteken keresztül kísérelnek meg tükröt tartani hétköznapi gyávaságainknak. A pályázat egyben a Litera-díjért és más jutalmakért folyó küzdelem, beszélgetésekkel és közösségi játékkal.

Beküldési határidő: 2022. február 7., hétfő 24 óra (éjfél)

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.