Alkotói pályázatot hirdet középiskolásoknak az Apor Vilmos Katolikus Főiskola

Esszé és kisfilm kategóriában hirdet alkotói pályázatot középiskolásoknak az Apor Vilmos Katolikus Főiskola. A pályázati anyagok leadásának határideje február 7-e.

 

 

A szervezők szerdai közleménye szerint olyan saját alkotású esszéket vagy kisfilmeket várnak, amelyekben a diákok – egyénileg vagy csoportosan – bemutatják az 1 és 12 év közötti gyermekeket nevelő pedagógusok munkáját. A beadott pályamunka alapfeltétele, hogy megszólaljon benne legalább egy aktív pedagógus.

Mint írják, az intézmény pályázatával szeretné felhívni a figyelmet a pedagógusok munkájának és személyes elhivatottságának felbecsülhetetlen értékére.

A pályázatra két életkori kategóriában lehet jelentkezni: 9-10. és 11-12. osztályos tanulók adhatják be munkáikat a kétféle műfajban.

Az írásbeli munkák megadott terjedelme 3-5 gépelt oldal (7500-12500 karakter szóközökkel) lehet, és azokat Pdf formátumban kell benyújtani. A kisfilmek hossza 3-tól 5 percig terjedhet.

A díjazás életkori és műfaji kategóriánként történik (3-3 helyezés) oklevéllel és 10, 20, illetve 30 ezer forintos jutalommal.

A pályázati anyagokat február 7-én éjfélig lehet elküldeni – filmek esetében a We Transfer felületen keresztül – a palyazat@avkf.hu emailcímre. Az eredményhirdetést február 24-én tartják az Apor Vilmos Katolikus Főiskola váci épületében – áll közleményben.

További tudnivalók az intézmény honlapján olvashatók: https://avkf.hu/palyazat-kozepiskolas-diakok-szamara.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.