Felnőtt, ifjúsági világbajnokságon és a Europe Cup sorozatában is érdekeltek a Budaörsi SC asztaliteniszezői

(Budaörs, 2021. december 3. – Budaörsi Infó) 2021-ben már több alkalommal beszámoltunk arról, hogy ez az esztendő egyszerre volt rendkívül nehéz, ugyanakkor nagyon sikeres is a budaörsi asztalitenisz szakosztály számára.

 

Az év utolsó időszaka is nagyon aktívan telik sportolók, valamint a női csapat számára. A napokban fejeződött be az Amerikai Egyesült Államokban első alkalommal megrendezett felnőtt Világbajnokság.

A magyar válogatott tagjaként sportoló Póta Georgina is részt vett a VB-n, ráadásul a magyar küldöttség legnagyobb sikerét elérve, nyolcaddöntőbe jutott női páros versenyszámban, Madarász Dóra oldalán.

December 2-án veszi kezdetét Portugáliában az ifjúsági Világbajnokság. Ezen a versenyen a világ legjobb 19 év alatti asztaliteniszezői vehetnek részt, a csapata büszke  arra, hogy a Budaörsi Sport Club képviseletében a magyar válogatott tagjaként Dari Helga is kvalifikálta magát.

Női asztalitenisz csapat december 10-12-én Spanyolországban lép asztalhoz, a nemzetközi Europe Cup versenysorozatában. A négy csapatos csoportban ellenfelük lesz a házigazda spanyol Reus, a szlovák Bratislava és az osztrák Villach csapata.

A csoportból az első két helyezett jut a Europe Cup legjobb nyolc csapata közé, a csapat célja a két továbbjutó hely egyikének megszerzése.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.