Ma lesz az I. Kutyás felvonulás Budaörsön

(Budaörs, 2021. november 21. – Budaörsi Infó) A Budaörsi NŐ-k 2021. év végéig azt vállalták, hogy együttes erővel 10 jó cselekedetet hajtanak végre. Az elmúlt hónapokban már ebből hat meg is valósult, most következik a hetedik, amelynek a fókuszába a négylábúak állnak. A felvonulással kapcsolatos fontos részletek a cikkben! 

 

 

2021. november 21-én vasárnap egy közösségi kutyás felvonulást szerveznek, aminek az a célja, hogy felhívják a figyelmet a felelős állattartásra és arra, hogy ha egy új családtagot szeretnénk otthonunkba fogadni, akkor nem minden esetben egy kölyök vásárlása a megoldás, hanem vannak más alternatív megoldások is.

kutya_macskaA szervezők felhívása szerint a rendezvényen szájmaszk használata nem kötelező, de mindenki számára ajánlott. 

 

 

kutyasmaszk

 

A Budaörsi NŐ közösség a Dr. Rex Kutyás Egyesülettel összefogva szeretnének támogatni egy kutyamentő csapatot, a TRI DOGS Alapítványt, akiknek már hosszú évek óta a mentés körül forog az életük.

 

 

tridogs

 

A helyszínen támogathatják az Alapítványt adományukkal, de ha egy megunt, használt pokrócot magukkal hoznak, a kutyusok azt is nagyon hálásan fogadják, hiszen ezek azok a dolgok a kutyatáp mellet, amiből sosincs elég.

A felvonulás a PostART-ról indult 10 órakor. A szervezők azt kérik a résztvevőktől, hogy 9:45 re érkezzenek meg a helyszínre. A programon való részvételt előzetes regisztrációhoz kötötték.

A séta végállomása a Dr. Rex Kutyás Egyesület tanuló pályája lesz a Rákóczi utca 40-ben, ahol szervezett kutyás programokkal várják az érdeklődőket. Lesznek sorversenyek, kutyás bemutatók és érdekességek.

Az oktatópálya kapujára kifüggesztett házirend betartása mindenki számára kötelező!

A séta időtartama körülbelül 40 perc!

A felvonulók zavartalan haladását a Budaörsi Polgárőr Egyesület fogja biztosítani!

 

 

utvonal

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.