A novemberi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2021. november 18. – Budaörsi Infó) A novemberi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Újságunk második oldalán arról számoltunk be, hogy fákat vágtak ki a Kálvária téren, és helyette gömbkőrist fognak ültetni.

 

ujsag7

 

A harmadik oldalon egy régi történet folytatását találják: 2019-ben Kamaraerdőben több utcában leengedték vagy kiszúrták az autók kerekeit. Az áldozatok az idei évben 16 000 Ft bocsánatkérő pénzt kaptak postán.

 

 

ujsag6

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban, a negyedik és ötödik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt összegyűjtve, ami városunkban történt, történik.

 

 

ujsag5

 

A hatodik oldalon Kovács Marika, budaörsi nyugdíjas képes riportjából láthatnak egy részletet, amiben összegyűjtötte a Kőhegyen élő védett virágokat.

 

 

ujsag4

 

A hetedik oldalon – a Közjegyző segít szakértői cikk-sorozatunk újabb részében – Dr. Széchényi Kristóf, budaörsi közjegyző arról ad fontos infókat olvasóinknak, hogy mit is jelent valójában a gyámrendelő nyilatkozat.

 

 

ujsag3

 

Újságunk hátlapján egy újabb kreatív receptet találnak Géczy-Gaál Szilviától. Olvassák el, és készítsenek a recept alapján őszi sütőtökös muffint (Küldjék el nekünk róla a fotót és meséljék el, hogy milyen volt! – budaorsiinfo@starkiss.hu).

 

 

ujsag

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2021-ben is kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni.

 

 

ujsag45

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.