Plüsshódok vásárlásával lehet támogatni Tűzoltó utcai Gyermekklinikát

 Harmadszor szervez karácsonyi gyűjtést novembertől az Auchan áruházlánc, amely egy plüsshód eladásával ötszáz forinttal támogatja a Semmelweis Egyetem Tűzoltó utcai II. Számú Gyermekgyógyászati Klinikáját.

 

Az eladott hódok után összegyűlt adomány a gyógyuló gyermekek rehabilitációját segíti majd – közölte az áruházlánc kommunikációjával foglalkozó cég csütörtökön az MTI-vel.

Mint írják, az előző években a korábbi támogatásokból a gyermekklinika nagyértékű, több tízmillió forintos orvosi eszközöket tudott vásárolni, ez alkalommal pedig a gyógyulás lelki oldalát szeretnék segíteni.

A gyűjtéssel az egészségügyben dolgozók járványhelyzetben nyújtott  teljesítménye előtt is tisztelegnek.
A tájékoztató idézi Kovács Gábort, a Semmelweis Egyetem Tűzoltó utcai II. számú Gyermekgyógyászati Klinikájának igazgatóját, aki hangsúlyozta: kollégáival együtt nap mint nap igyekeznek megkönnyíteni a beteg gyermekek kórházi tartózkodását.

“Ezért is szeretnénk intézményünk udvarán egy olyan játszóteret felépíteni, amely kialakításával jótékonyan hozzájárul a gyermekek fizikai és mentális egészségének fejlesztéséhez” – fogalmazott. MTI

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.