Labdarúgó NB II – Legyőzte az otthonában a Soroksárt a Budaörs

(Budaörs, 2021. november 2. – Budaörsi Infó) – A Budaörs legyőzte a vendéglátó Soroksárt az NB II 14. fordulójában vasárnap.

 

 

A labdarúgó NB II 14. fordulójának vasárnap kora délutáni programjában a Budaörs meglepetésre mind a három pontot megszerezte Soroksáron.

A 15. helyezett Soroksár a 17. helyezett Budaörs csatájában a hazai csapat előtt adódtak inkább lehetőségek, de a Budaörs kapusa, Tóth Gábor állta a sarat. A BSC a győzelmével pontszámban beérte a Soroksárt.

Gabala Krisztián vezetőedző így értékelt a BSC Facebook oldalán: „Ha egyszerűen fogalmaznék, akkor azt mondanám, hogy szerencsés körülmények között hoztuk el a három pontot Soroksárról, de mivel nem hiszek a szerencsében, így azt mondom, hogy főként kapusunk remek teljesítményének köszönhető a győzelmünk. Nemcsak a három pont miatt vagyok büszke a srácokra, hanem amiatt is, hogy újabb mérkőzést hoztunk le kapott gól nélkül.”

 

 

SOROKSÁR SC–BUDAÖRS 0–1 (0–0)

Budapest, Haraszti út, 300 néző. Vezette: Kovács J. Zoltán (Mohos Milán, Kiss Balázs)

SOROKSÁR: Varga Á. – Ternován P. (Magyari Sz., 64.), Gyömbér, Valencsik, Pászka – Haris (Ladányi, 73.), Nagy O. – Szerető (Hudák M., 64.), Lőrinczy, Korozmán – Lovrencsics B. (Kovac, 82.). Vezetőedző: Lipcsei Péter

BUDAÖRS: Tóth G. – Tóth K., Fényes, Gyurácz (Kékesi A., 83.), Pintér D. – Zsidai, Molnár Cs. (Kapronczai, 76.) – Halácsi (Winkler A., 60.), Lengyel B., Petneházi – Sajbán Miklós. Vezetőedző: Gabala Krisztián

Gólszerző: Molnár Cs. (0–1) az 50. percben

 

Lipcsei Péter: Egy vereség után mindig nehéz megszólalni, főleg úgy, hogy ezt a meccset megnyerhettük volna. Sajnos, nem játszottunk csúcsformában, az kétségtelen, viszont az ellenfél kapusa megint parádésan védett. A helyzeteink megvoltak, csak nem tudtuk berúgni őket. Keressük az okokat, hogy mi a probléma a csapatnál, de az biztos, hogy nagyon sürgősen változtatnunk kell.

 

Gabala Krisztián: Nagyon boldog vagyok, hogy nyertünk, hiszen egy jó csapat ellen idegenben tudtunk lehozni egy győztes meccset. Ha őszintén belenézünk a tükörbe, azt kell mondanom, hogy egy kis szerencsével sikerült, mert a Soroksárnak is megvoltak a lehetőségei arra, hogy ez a mérkőzés egál legyen. De mi a null nullból indultunk ki és ezért extrának tartom, hogy elvittük a három pontot.

 

 

A találkozó összefoglalója:

 

 

 

 

 

Eredmények, 14. forduló:

Diósgyőri VTK-Szombathelyi Haladás 2-0 (1-0)
WKW ETO FC Győr-Budafoki MTE 1-0 (0-0)
Pécsi MFC-Nyíregyháza Spartacus FC 6-1 (3-1)
Szolnoki MÁV FC-Békéscsaba 1912 Előre 1-1 (0-1)
Vasas FC-Dorogi FC 5-0 (2-0)
Aqvital FC Csákvár-Tiszakécskei LC 0-1 (0-0)
FC Ajka-Szentlőrinc SE 3-1 (2-1)
Kecskeméti TE Hufbau-III. Kerületi TVE 2-0 (0-0)
BFC Siófok – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 0-0
Soroksár SC-Budaörsi SC 0-1 (0-0)

 

Az élcsoport:

1. Vasas 30 pont, 2. Kecskemét 29, 3. Haladás 28, 4. DVTK 26  … 16. Budaörs 15

 

 

(Budaörsi Infó / Fotó: BSC)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.