Beszélgetésre, véleménycserére várja a budaörsieket Szél Bernadett csütörtökön

(Budaörs, 2021. november 1. – Budaörsi Infó) A DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum, az MSZP és a Párbeszéd úgy döntöttek, hogy közösen indulnak a 2022-es országgyűlési választáson, a közös ellenzéki miniszterelnök-jelöltet és egyéni képviselőjelölteket előválasztáson választják meg. Pest megye 2. választókerületében – ahova Budaörs is tartozik – Szél Bernadett meggyőző fölénnyel nyerte az előválasztást. Az ellenzéki képviselőjelölt 2021. november 21-én, hangsúlyosan nem pártrendezvény keretében, találkozóra hívja a budaörsieket.

 

 

Szél Bernadett nyilvános kétórás rendezvényének a Friedmann-ház ad otthont csütörtökön, ahova várják a budaörsieket véleménycserére, beszélgetés keretében.

Dr. Szél Bernadett az eseményre a Facebookon tett közé felhívást, amiben megköszöni a budaörsi szavazóknak, hogy az előválasztáson nagyon sok támogatást kapott, és hogy országos viszonylatban is rengetegen mentek el szavazni – így erős felhatalmazással vághat neki a következő hónapoknak. Köszöni a bizalmat és ígéri, hogy mindent megtesz, hogy megszolgálja azt.

Bejegyzésében hangsúlyozza, hogy nem egy pártot képvisel, hanem a választóit ott, ahol a döntéseket hozzák! A választók és a választókerület lehető legeredményesebb képviselete a célja. Így fontos, hogy sok lehetőség legyen nyugodtan beszélgetni és véleményt cserélni. Ezért várja a budaörsieket erre a beszélgetésre és azt kéri, hogy egy kellemes tea mellett mondják el mindazt, ami számukra fontos helyben vagy országosan.

 

Helyszín: Friedmann-ház, Budaörs, Ifjúság u. 22.

 

Időpont: 2021.11.04. – 18:00 óra

 

 

szel_bernadett_2021

 

Szél Bernadett 2018-ban, az országgyűlési választáson LMP-s jelöltként 296 szavazattal kapott kevesebb szavazatot mint a fideszes Csenger-Zalán Zsolt.

2022-ben ellenfele a Fidesz színeiben Menczer Tamás külügyi- és külgazdasági államtitkár lesz.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.