Új gépkocsit kapott a Magyar Máltai Szeretetszolgálat az Önkormányzattól

(Budaörs, 2021. október 30. – Budaörsi Infó) Egy új OPEL gépkocsit adott használatba az önkormányzat nevében 2021. október 29-én Bíró Gyula alpolgármester a Magyar Máltai Szeretetszolgálat budaörsi intézményvezetőjének.

 

 

Az autót a máltaiak által működtetett Gondviselés Háza Szociális Szolgáltatásokat Nyújtó Integrált Intézmény működési feltételeinek javítása érdekében határozatlan időre kapta meg a szeretetszolgálat.

 

 

maltaiszeretetszolgalat_autoatado_211029 (3)

 

A Máltai Szeretetszolgálattal több mint tíz éve kötött feladatellátási szerződést az önkormányzat. Budaörsi intézményük, a Gondviselés Háza szociális étkeztetést, házi segítségnyújtást (jelzőrendszereset is) és a fogyatékos személyek napközbeni ellátását biztosítja Budaörsön, valamint az idősek klubját is ők üzemeltetik.

 

 

maltaiszeretetszolgalat_autoatado_211029 (1)

 

Az önkormányzat a napi feladatok ellátása érdekében eddig egy 2008-as évjáratú Ford Fusion gépjárművet biztosított a szeretetszolgálatnak. A már 13 éves autó azonban korszerűtlenné vált, fenntartása és szervizelése komoly kiadásokat jelentett, ezért indokolt volt a lecserélése.

Az új autó egy OPEL Combo Life Edition, amelyet 5,7 millió forintért vásárolt az önkormányzat, emellett a forgalomba helyezés 85 ezer forintos költségét is vállalta.

 

 

maltaiszeretetszolgalat_autoatado_211029 (8)

 

A gépjárművet, amelyre fóliázással felkerült Budaörs Város címere, ünnepélyes keretek között adta át Bíró Gyula alpolgármester a Gondviselés Háza intézményvezetőjének, Bíró Valériának. Az átadáson jelen volt Morva Emília, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közép-magyarországi régióvezetője is.

 

 

maltaiszeretetszolgalat_autoatado_211029 (5)

 

maltaiszeretetszolgalat_autoatado_211029 (6)

 

maltaiszeretetszolgalat_autoatado_211029 (7)

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.