Labdarúgó NB II hétközi forduló szerdán – Új edzőjével az első hazai mérkőzésére készül a Budaörs

(Budaörs, 2021. szeptember 29. – Budaörsi Infó) – Hétközi fordulóra kerül sor szerdán. Vasárnap gól nélküli döntetlent játszott a Budaörs a Doroggal a kilencedik fordulóban Tatabányán. Megszülethet a BSC első győzelme az új városi stadionban, immáron új edzővel az élén.

 

 

A Budaörs kispadján dorogi döntetlennel mutatkozott be a csütörtökön kinevezett új vezetőedző, Gabala Krisztián.

A héten azt az újonc Tiszakécskét fogadja a csapat, amelyik győzelem nélkül sereghajtó a tabellán.

Ez lesz tehát az új edző második, ám első hazai bajnokija, valamint ez lehet a Budaörs első hárompontos meccse is az új stadionban, győzelem esetén.

A BSC nyolc forduló óta nyeretlen, 7 ponttal a 16. helyet foglalja el tabellán. Legutóbb a Tiszakécske 2-1-re kikapott a Szentlőrinctől.

A két csapat egymás elleni mérlege szerint, az eddigi három bajnokin egy-egy győzelem mellett egy döntetlent tudnak felmutatni a felek, a legutóbbi találkozón 5-0-ás budaörsi siker született.

 

 

arokutcaistadion4

 

 

„Duplán is fontos a találkozó számunkra, mert hosszú ideje nem nyertünk mérkőzést, ráadásul továbbra sem sikerült még három pontot gyűjtenünk az új stadionban. Bár a Tiszakécske újonc csapat, de a kiesése után egyből sikerült visszatérnie a másodosztályba. Nem szabad abból kiindulni, hogy az utolsó helyen állnak, jobb csapatnak tűnnek, mint amit a tabella mutat. Nem számítok könnyű mérkőzésre, de el kell kezdenünk előrefelé lépkedni, ezért természetesen a győzelem a célunk” – mondta a BSC honlapján a csapat védője, Fényes Szabolcs.

 

A mérkőzésre szerdán (09.29.) 16 órától kerül sor.

 

(Budaörsi Infó / Fotó: BSC)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.