Három góllal nyert a Győr Budaörsön

(Budaörs, 2021. augusztus 19. – Budaörsi Infó)) A veretlen ETO FC Győr háromgólos győzelmet aratott a Budaörs vendégeként a labdarúgó NB II szerdai, negyedik fordulójában. A BSC-nek így a második hazai meccsén sem sikerült pontot szerezni az új stadionjában.

 

 

A második hazai pályán játszott bajnokija sem sikerült jól a Budaörsnek. Az együttes a Győrt fogadta. Az első félidő után egy góllal vezettek a győriek, a második játékrész elején pedig további három alkalommal vették be a hazaiak kapuját. A 70. percben Sajbán Miklós révén szépített a Budaörs.

A csapat négy meccsen szerzett négy pontjával a 12. helyen áll a tabellán.

 

„Próbálkoztunk, de körülményesen, lassan játszottunk. Az első félidőben meddő mezőfölényben voltunk, de nem sikerült helyzeteket kialakítanunk, ellenfelünk pedig könyörtelenül kihasználta a hibánkat. A második játékrész elején egy megpattanó lövésből kaptunk gól, ami után szétcsúszott a csapat. Nem volt már meg a játékunk, semmi nem jött össze. Összességében kevés labdát szerezve, kényelmesen futballoztunk, ami nem áll jól nekünk. A mérkőzés egyetlen pozitívuma, hogy 16 éves saját nevelésű játékosunk, Jász Gergő bemutatkozhatott bajnokin a felnőttek között.” – mondta Márkus Tibor vezetőedző az elvesztett meccsről.

 

 

BUDAÖRSI SC–ETO FC GYŐR 1–4 (0–1)

Budaörs, Árok utca, 450 néző. Vezette: Szilágyi Sándor (Márkus Tamás, Punyi Gyula)

BUDAÖRS: Tóth G. – Tóth K., Kékesi, Zsidai, Kapronczai – Vankó (Gula, 73.), Sajbán Miklós – Lengyel B. (Petneházi, a szünetben), Molnár Cs., Halácsi (Winkler, a szünetben) – Balázs Zs. (Jász, 73.). Vezetőedző: Márkus Tibor

ETO: Ruisz – Kovács K., Csonka B., Fodor, Vincze Á. – Kulcsár K. (Kiss M., 61.), Toma (Bagi, 61.) – Óvári (Bacsa, 80.), Berki (Vitális, 71.), Kanalos (Tuboly, 71.) – Priskin. Vezetőedző: Klausz László

Gólszerző: Sajbán Miklós (70.), ill. Óvári (25.), Toma (46.), Priskin (54., 58.)

 


Márkus Tibor: Jól kezdtük a mérkőzést, voltak kisebb lehetőségeink, de ebben sajnos ki is fulladt a mai teljesítményünk. A folytatásban körülményesen és lassan játszottunk, a második félidő elején pedig ellenfelünk könyörtelenül megbüntette a megingásainkat. Későn ébredtünk, így Sajbán Miklós bombagólja már csak a szépítéshez volt elegendő.    

 

Klausz László: Nagyon örülünk a mai sikernek, végig uraltuk a mérkőzést és megérdemelten gyűjtöttük be mind a három pontot. Az elmúlt hetekben akadozott a helyzetkihasználásunk, hiába vezettünk szép támadásokat, a kapu előterében pontatlanok voltunk. Ezúttal szerencsére átszakadt a gát, külön örülök Priskin Tamás duplájának, személyében kitűnő mentalitású játékossal dolgozhatok együtt.

 

Eredmények, 4. forduló:

Diósgyőri VTK-Kecskeméti TE Hufbau 1-1 (1-1)
FC Ajka-Szolnoki MÁV FC 1-1 (0-1)
Szombathelyi Haladás-Békéscsaba 1912 Előre 3-1 (1-1)
Tiszakécskei LC-III. Kerületi TVE 1-2 (0-1)
Aqvital FC Csákvár-BFC Siófok 0-0
Pécsi MFC-Soroksár SC 1-1 (0-1)
Vasas FC-Budafoki MTE 3-1 (1-0)
Budaörsi SC-WKW ETO FC Győr 1-4 (0-1)
Szentlőrinc SE-Nyíregyháza Spartacus FC 2-2 (0-0)
Dorogi FC – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1-0 (0-0)

 

Az élcsoport: 1. Vasas FC 9 pont (8-5), 2. Dorogi FC 9 (7-5), 3. Nyíregyháza 8

 

Hétvégén Nyíregyházára látogat a Budaörs. A mérkőzést vasárnap (08.22.) 17.30-tól játsszák!

 

 

(Budaörsi Infó / Fotó: BSC)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.