Személyesen is elbúcsúztak végzőseiktől az Illyésben

(Budaörs, 2021. június 15. – Budaörsi Infó) 2021. június 14-én személyesen is elbúcsúztak a végzősöktől az Illyés Gyula Gimnáziumban Budaörsön. Ők azok, akik az utolsó éveik nagyobb részét otthon töltötték.

 

 

Mint korábbi cikkünkben olvashatták június 14-én késő délután sor került az Illyés 55 közösségi művészeti alkotás felavatására, ami az Illyés Gyula Gimnázium homlokzatát díszíti. Részleteket ide kattintva találnak.

 

 

ILLYES55 (16)

 

ILLYES55 (11)

 

Az iskolában tegnap délután elbúcsúztak személyesen azoktól a végzőseiktől is, akik rendhagyó módon már éretten, érettségi vizsgáikat maguk mögött hagyva vehettek részt a ballagáson. Ők azok, akik az utolsó éveik nagyobb részét otthon töltötték.

 

Elmondhatatlanul jó érzés volt újra látni őket! – írták meg az iskola Facebook-oldalán.

 

 

 

Néhány órával ezelőtt búcsút vettünk személyesen is végzőseinktől, akik rendhagyó módon már éretten, érettségi…

Közzétette: Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium, Szakgimnázium és Technikum – 2021. június 14., hétfő

 

 

Rengeteg eredményt és díjat ért el ez az évfolyam is. Köszönet illeti az osztályfőnökeiket (Schafferné Varga Judit, Németh Eszter, Inges Zsófia és Győrffy Andrea) és tanáraikat.

 

Az iskola honlapján részletesen felsorolták az eredményeket.

 

 

 

ballagas_2021_illyes_budaors

 

 

Különösen kedves gesztus, hogy a legkisebbek (7-8. évfolyam) – akikkel alig találkozhattak a végzősök a pandémia miatt -, üdvözlőlapokat készítettek számukra informatika órán:

 

 

Ma délután ballagnak a nagyok. Ők azok, akik az utolsó éveik nagyobb részét otthon töltötték. Ezért is különösen kedves…

Közzétette: Budaörsi Illyés Gyula Gimnázium, Szakgimnázium és Technikum – 2021. június 13., vasárnap

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.