EURO-2020 – ORFK: forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapesten

Forgalomkorlátozásokra kell számítani a labdarúgó Európa-bajnokság miatt hétfőtől Budapesten, a rendőrség a honlapján térképpel segíti az autósokat abban, hogy hol milyen változásokra számíthatnak – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK).

 

A portálon piros színnel jelölték azokat az utakat, amelyeket hosszabb időre, narancs színnel pedig azokat, amelyeket szakaszosan és időszakosan zárnak le. Kék színűek azok a területek, ahol tilos lesz megállni. A térkép adatai szerint a Puskás Aréna környékén a keddi magyar-portugál mérkőzés miatt hétfő 18 órától kedd éjfélig nem lehet megállni.

A térképen a színessel jelzett útszakaszra, illetve területre kattintva látható az érintett szakaszra vonatkozó korlátozás időtartama.

A keddi mérkőzésre a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatsűrítéssel készül, egyben arra kéri a szurkolókat, hogy lehetőleg közösségi közlekedéssel közelítsék meg a Puskás Arénát és a városligeti szurkolói zónát.

A Puskás Aréna környékén – várhatóan kedden 14 órától – lezárják a teljes Verseny utcát, a Dózsa György utat a Kerepesi út és a Thököly út között, a Stefánia utat a Hungária körút és a Thököly út között, az Egressy utat a Hungária körút és a Stefánia út között, a teljes Istvánmezei utat, valamint az Ifjúság útját a Kerepesi út és a Stefánia út között.

A Hungária körúton is számítani lehet időszakos korlátozásra az Egressy út és a Stefánia út között, a Hősök tere környékét, a Dózsa György utat és a keresztező utakat a szurkolói vonulás miatt lezárják, ezért időszakosan járhatatlanná válhat a Thököly út.

Az autósok a rendőrség folyamatosan frissülő honlapján követhetik figyelemmel az aktuális forgalmi változásokat (http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/uefa-euro-2020/aktualis-forgalomkorlatozasok-budapesten-a).

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.