Vasárnaptól újra lehet meccset nézni – Ingyenes lesz a belépő a Budaörs Szentlőrinc elleni bajnoki mérkőzésére

(Budaörs, 2021. április 30. – Budaörsi Infó) Ingyenes lesz a belépés a Budaörs Szentlőrinc elleni bajnoki mérkőzésére. Belépés 18 év felett kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkezőknek! 18 év alatti szurkolóink csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen. 

 

 

Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel bejelentette, hogy szombattól életbe lépnek az új szabályokat tartalmazó rendeletek, ennek pedig az is része, hogy a szurkolók visszatérhetnek a lelátókra.

Így már a vasárnapi, Budaörs-Szentlőrinc bajnokit is ismét nézők előtt rendezhetik meg.

A 18 év felettieknek belépés kizárólag védettségi igazolvánnyal!

Arra kérik  a szervezők a 18 év feletti szurkolóinkat, hogy kizárólag akkor érkezzenek a mérkőzésre, ha már megkapták védettségi igazolványukat. Azokat, akik védettségi igazolvány nélkül próbálnak bejutni a mérkőzésre, nem fogják beengedni a stadionba!

A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával együtt érvényes. Az igazolványok ellenőrzését még a stadion területére történő belépés előtt végzi el a biztonsági szolgálat!

A 18 év alatti szurkolók csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen.

 

 

BSC_VIGYAZZUNK_EGYMASRA

 

Bár azok számára, akik védettségi igazolvánnyal belépnek a stadionba, onnantól már nem kötelező a maszk használata, mindenkinek javasolják, hogy továbbra is viseljen maszkot a Grosics Gyula Stadion területén.

 

 

A mérkőzés Facebook eseményéhez IDE kattintva lehet csatlakozni.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.