A márciusi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2021. március 16. – Budaörsi Infó) A március Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

 

Újságunk második oldalán néhány új információt és fontos tanácsot találnak egy budaörsi háziorvostól a koronavírus járvánnyal kapcsolatban.

A kormány döntése értelmében életbe léptek a március 22-ig tartó szigorított védelmi intézkedések, amelyeket a koronavírus-járvány harmadik hullámában a fertőzésszámok csökkentése érdekében hozott meg a kabinet. 2021. március 8-ától a központi járványügyi intézkedésekkel összhangban a Budaörsi Egészségügyi Központban új látogatási szabályok érvényesek.

 

 

2103_marciusibudaorsiinfo (5)

 

A harmadik oldalon Wittinghoff Tamás polgármester arra kéri a Budaörsön élőket, hogy mindenki maximálisan tartsa be a március 8-ától életbe lépő korlátozásokat, így lassíthatjuk le a járvány terjedését.

 

 

2103_marciusibudaorsiinfo (2)

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban, a negyedik és ötödik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt összegyűjtve, ami városunkban történt, történik.

 

 

2103_marciusibudaorsiinfo (3)

 

Az ötödik oldalon a budaörsi kerékpáros egyesület a Fillari-Team Télen-nyáron két keréken című cikk-sorozatának legújabb részét olvashatják. A helyi kerékpáros élet meghatározó egyéniségével, Hugauf Marcellel ismerkedhetnek meg olvasóink. Megtudhatjuk tőle, hogy hová érdemes menni Budaörsön kerékpározni és melyek azok a területek, amelyeket nem árt elkerülni.

 

 

2103_marciusibudaorsiinfo (6)

 

A hatodik oldalon az I. Nagyon nagy budaörsi szemétszedésről találnak egy beszámolót. A szemétszedés 2021. február 27-én szombaton volt, amit a Zöld Erdőben Jártam Egyesület szervezett nagy sikerrel. Négy bázissal, négy helyszínen gyűjtötték össze a mások által kiszórt hulladékokat: Alsószálláson, Kamaraerdőben, Felsőszálláson és a Frankhegyen.

 

 

2103_marciusibudaorsiinfo (1)

 

 

Újságunk hátlapján ismét egy kreatív receptet találnak Géczy-Gaál Szilviától. Olvassák el és készítsenek a recept alapján rizskoch-ot. (Küldjék el nekünk róla a fotót és meséljék el, hogy milyen volt!)

 

 

2103_marciusibudaorsiinfo (7)

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2021-ben is kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni.

 

 

ujsagmarc

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.