Asztalitenisz WTT – Madarász és a vegyes páros is kiesett Dohában

Madarász Dóra és a Szudi Ádám, Pergel Szandra vegyes páros is kiesett a főtábla első fordulójában a dohai, 400 ezer dollár összdíjazású asztalitenisz WTT-versenyen.

 

 

Egyesben egyedül Madarász képviselte a magyar színeket a főtáblán, de már a 32 közé kerülésért ázsiai ellenfelet kapott a dél-koreai Kim Ha Jong személyében. A rivális három meccset már nyert a selejtezőben, s hétfőn is folytatta a menetelést, ugyanis négy szettben jobbnak bizonyult a világranglistán 66. magyarnál, aki így már csak női párosban érdekelt Katarban.

Búcsúzott az olimpiai kvalifikációra hajtó Szudi, Pergel duó is, amelynek női tagja kisebb lábsérüléssel bajlódik. Ők szintén egy selejtezős ellenféllel vették fel a küzdelmet a 16-os főtábla első körében, de kikaptak a Vitor Ishiy, Bruna Takahashi brazil duótól (1-3).

A keddi versenynapon férfi párosban Ecseki Nándorra és Szudira a Mattias Falck, Kristian Karlsson svéd kettős vár a nyolcaddöntőben, míg női párosban Madarászra és Pergelre a dél-koreai Sin Ju Bin és Dzson Dzsi Hi – a nemzetközi szövetség honlapja alapján. MTI

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.