Márciusi pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2021. március 5. – Budaörsi Infó) A veszélyhelyzetben, amikor mindenhonnan azt halljuk, hogy legyünk nagyon elővigyázatosak és lehetőleg csökkentsük a találkozások számát, fontos, hogy ne csak például a kanapétornát próbáljuk ki, hanem az agytekervényeinket is mozgassuk meg. Összegyűjtöttünk néhány újabb pályázatot a szabadidő hasznos eltöltésére.

 

 

1. Pályázat: A Gazdaság-újraindítási Akcióterv keretében a falusi kisboltok működésére, fejlesztésére, valamint a bezárt boltok újra nyitására írt ki pályázatot a Kormány.

Bővebb információért kattints ide!

 

2. Pályázat: KI VAGY TE? Ez itt egy KIHÍVÁS, amiben mindent LEHET, feszegesd a határaid! A kihívás minden középiskolásnak szól.

A kihívás kiírója a Lehetőségek tere, egy közösségi tér középiskolások számára, mely 2021-ben először online nyit ki. Célunk, hogy közös programokkal az önkifejezés lehetőségét hozzuk létre, ahol közösen alkotva és együtt gondolkodva találhatnak új közösségre a fiatalok.

A KI VAGY TE? egy olyan kihívás, amiben a részvétel a fontos, nem a versengés.
A feladat egyszerű: mutasd meg, hogy KI vagy! Írj, videózz, készíts képet vagy fotót, vagy akár nevezhetsz zenével is!
KI VAGY TE? kreatív pályázat középiskolásoknak .

Bővebb információért kattints ide!

 

3. Pályázat:

A Szegedi Papucsért Alapítvány, a Népművészeti Egyesületek Szövetsége és a Hagyományok Háza közös pályázatot hirdet, amelynek célja a szegedi papucs készítésének újragondolása. Díjazás: I. helyezett: 200.000 Ft.
A pályaművek beadási határideje: 2021. május 25.

Bővebb információért kattints ide!

 

4. Pályázat:

Vodafone Digitális Díj pályázat célja, hogy a Vodafone Magyarország Alapítvány ösztönözze és elismerje az innovatív gondolkodású személyeket és szervezeteket, akik digitális megoldásukkal valamely társadalmi kihívásra kínálnak megoldást a Digitális Egészségügy, Digitális Oktatás, illetve Bolygónk és Fenntarthatóság kategóriákban.

Olyan kész megoldásokat, termékeket, szolgáltatásokat keres az Alapítvány, amelyek vagy bevezetésre várnak, vagy már bevezetésre kerültek, működnek, és a pályázat keretében (tovább)fejlesztésük valósulna meg.

A Vodafone Digitális Díjra magánszemélyek, valamint vállalkozások, köztük nonprofit és forprofit szervezetek is pályázhatnak. A verseny összdíjazása 15 millió forint.
A pályázatok benyújtásának határideje: 2021. április 20.

Bővebb információért kattints ide!

 

5. Pályázat:

A Gazdaság-újraindítási Akcióterv keretében a falusi kisboltok működésére, fejlesztésére, valamint a bezárt boltok újra nyitására írt ki pályázatot a Kormány.

Bővebb információért kattints ide!

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.