A februári Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2021. február 15. – Budaörsi Infó) A februári Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Újságunk második oldalán az önkormányzat felhívását olvashatják, amelyben arra kérik a mikro-, kis – és középvállalkozásokat, hogy kérvényezzék a teljes iparűzésiadó-előleg befizetése alóli mentességet február 25-éig, az elengedett előlegrészt pedig támogatásként fizessék be a város működtetését célzó adományszámlára.

 

 

budaorsiinfoujsag2102 (3)

 

A harmadik oldalon a nagy felháborodást kiváltó kutyaszaporító történetéről találnak egy összefoglalót. A Budaörsi Infó 2016-ban kezdett el foglalkozni ezzel az üggyel, de sajnos eddig senkinek nem sikerült megoldania a problémát. Január 20-án viszont lényeges elmozdulás történt az ügyben.

 

 

budaorsiinfoujsag2102 (7)

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban, a negyedik és ötödik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt összegyűjtve, ami városunkban történt, történik.

 

 

budaorsiinfoujsag2102 (6)

 

A hatodik oldalon új sorozatunk első részét láthatják. A budaörsi kerékpáros egyesület, a Fillari Team minden hónapban egy új kerékpáros témával örvendezteti majd meg olvasóinkat. Megéri megnézni! Ebben a hónapban megtudhatjuk a cikkből, hogy milyen típusú kerékpárosok vannak és hogyan lehet őket megkülönböztetni.

 

 

budaorsiinfoujsag2102 (5)

 

A hetedik oldalon A közjegyző segít sorozatunk folytatódik. Dr. Széchényi Kristóffal arról beszélgettünk, hogy milyen jognyilatkozatot lehet tenni abban az esetben ha szeretnénk az egészségügyi ellátást visszautasítani.

 

 

budaorsiinfoujsag2102 (1)

 

Újságunk hátlapján ismét egy kreatív receptet találnak Géczy-Gaál Szilvia tollából. Olvassák el és készítsenek a recept alapján tepsis sült zöldségeket majonézes céklasalátával. Küldjék el nekünk róla a fotót és meséljék el, hogy milyen volt!

 

 

budaorsiinfoujsag2102 (4)

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2021-ben is kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni.

 

 

budaorsiinfoujsag2102 (2)

 

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.