Labdarúgó NB II – Január 31-én folytatódik az idény, a Budaörs felkészülési mérkőzésekkel készül

(Budaörs, 2021. január 15. – Budaörsi Infó) – Január utolsó napján folytatódik a labdarúgó NB II 2020/21-es szezonja. A BSC felkészülési mérkőzésekkel készül.

 

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapja kedden arról számolt be, hogy a versenybizottság elkészítette a Merkantil Bank Liga tavaszi idényének időbeosztását, az idei első forduló mérkőzéseit január 31-én játsszák le a csapatok, a szezon végéig három hétközi fordulót rendeznek.

A tervek szerint a következő, azaz a 22. fordulóból az ETO FC Győr-PMFC, a 24. fordulóból a Haladás-Vasas és a DVSC-Gyirmót, a 25. fordulóból a Vasas-Budaörs összecsapásokat közvetíti az M4 Sport vagy az M4 Sport+.

A BSC felkészülési mérkőzésekkel készül

Január 13-án szerdán a Budaörs a Pakssal játszott Telkiben, így először találkozott ellenfélként Márkus Tibor és Bognár György.

A Paksot az a Bognár György irányítja, aki közel négy évig, tavaly szeptemberig volt a BSC vezetőedzője, míg a Budaörs kispadján az a Márkus Tibor ül, aki korábban Bognár György mellett dolgozott, és akivel – miután átvette a csapat irányítását – kiemelkedően eredményes őszt produkált az együttes.

Az NB I-es ellenfél érvényesítette a papírformát sérülésektől tizedelt Budaörs ellen és nagyarányú győzelmet aratott (Paks – Budaörs 8-0).

Márkus Tibor értékelése: Semmi sem klappolt a mi szempontunkból már a mérkőzés előtt sem, tekintve a sok sérültre. Egy erősebb, és jó felfogású csapat ellen léptünk pályára, ráadásul az első félidőben a szél is őket támogatta. Próbáltuk a saját játékunkat játszani, de nem volt meg a kell agresszivitás. Ideálfutballal asszisztáltunk a Paks győzelméhez. Ettől függetlenül voltak jó momentumaink, helyzeteink, de ma semmi sem sikerült.

A következő edzőmérkőzés január 16-án szombaton 11 órától a BSVC pályán lesz a Kelen ellen.

 

(Budaörsi Infó / mti / bsc.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.