Labdarúgó NB II – A Siófok meglepetésre legyőzte a Budaörsöt

(Budaörs, 2020. december 14. – Budaörsi Infó) – A Budaörs kikapott a házigazda Siófoktól vasárnap a labdarúgó NB II 21. fordulójában.

 

 

A Budaörsnek nem sikerült pontot szerezni Siófokon az idei év utolsó meccsén. Így igazi bravúrgyőzelemmel zárta az évet a BFC Siófok a 2–1-es sikerével a tabella 2. helyén álló Budaörssel szemben.

“Ha a bajnoki tabella pillanatnyi állásából indultunk ki, akkor azt mondhattuk, hogy a vendégek számítottak az évzáró bajnoki esélyeseinek, ha viszont a múltbeli, egymás elleni adatokat mellé tettük, akkor már kiegyenesedni látszott a görbe. Az már a találkozó előtt borítékolhatónak tűnt, hogy eseménydús, szórakoztató kilencven perc zárhatja az idei esztendőt, különösen annak tükrében, hogy a BFC Siófok és a Budaörs párharca eddig soha nem zárult gól nélkül, sőt, átlagban három találat született és nem hozott döntetlent sem tizenhárom és fél éve.” – írta a meccsről a nemzetisport.hu.

 

 

BFC SIÓFOK–BUDAÖRSI SC 2–1 (0–0)

Siófok, zárt kapuk mögött. Vezette: Nazsa Tamás (Tőkés Róbert, Ország Péter)

SIÓFOK: Hutvágner – Polényi, Jagodics B., Horváth M., Kiss B. – Kecskés, Tajthy – Horváth P. (Cipf, 72.), Gaál B. (György, 90.), Balogh B. B. (Deutsch B., 90.) – Elek B. (Tóth-Gábor, 78.). Vezetőedző: Waltner Róbert

BUDAÖRS: Kovács P. – Marques-Airosa, Fényes, Kékesi, Czár – Molnár Cs. (Horváth E., 72.), Petneházi, Sajbán Miklós – Csiki (Petró, 81.), Halmai (Halácsi, 82.), Pethő B. (Molnár T., 64.). Vezetőedző: Márkus Tibor

Gólszerző: Horváth M. (1–0) a 46., Csiki (1–1) a 47., Cipf (2–1) a 78. percben

 


Waltner Róbert:
Jó iramú mérkőzést játszottunk, amelynek végén a kidolgozott taktika fegyelmezett betartásának, illetve játékosaim alázatának és akaratának köszönhetően nyertünk.

 

Márkus Tibor: Jól játszottunk, de helyzeteinket nem sikerült értékesítenünk, így mivel mi döntetlent nem játszunk, csak a vereség maradhatott.

 

 

Merkantil Bank Liga NB II, 21. forduló:
Vasas FC-Békéscsaba 1912 Előre 2-3 (1-1)
Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Aqvital FC Csákvár 0-0
Kolorcity Kazincbarcika SC-FC Ajka 1-0 (0-0)
BFC Siófok-Budaörs 2-1 (0-0)
Szolnoki MÁV FC-Szombathelyi Haladás 2-0 (0-0)
Soroksár SC-Dorogi FC 2-0 (1-0)
Debreceni VSC-DEAC 4-1 (4-1)
Gyirmót FC Győr-Szentlőrinc 1-2 (1-0)
Kaposvári Rákóczi FC-WKW ETO FC Győr 2-1 (1-0)

hétfőn játsszák:
Pécsi MFC-Nyíregyháza Spartacus FC 20.00

 
Az élcsoport:

1. Debreceni VSC 48 pont,

2. Budaörs 39,

3. Pécsi MFC 39,

4. Vasas 39

 

 

(Budaörsi Infó / mti / Fotó: BSC)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.