A decemberi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2020. december 14. – Budaörsi Infó) A decemberi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Újságunk második oldalán arról olvashatnak, hogy Budaörs Város Önkormányzata a további légszennyezés elkerülése érdekében, együttműködve a “Ne fűts hulladékkal!” elnevezésű mozgalommal – felvilágosító kampányt szervez. Ennek részeként az önkormányzat éjjel-nappal hívható zöldszámot indított.

 

 

infodec2020d

 

 

A harmadik oldalon mint ahogy a korábbi években, idén is Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármesterének karácsonyi gondolataival zárjuk a decembert. Internetes hírportálunkon, a Budaörsi Infó Online-on szilveszterkor, december 31-én éjfélkor pedig a polgármester újévi köszöntőjét olvashatják majd.

 

 

infodec2020f

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban, a negyedik és ötödik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt összegyűjtve, ami városunkban történt, történik.

 

 

infodec2020b

 

Az adventi készülődés Budaörsön az elmúlt években különlegesen zajlott. Színes programok és minden szombaton gyertyagyújtás várta az embereket a Templom téren. Idén a rendkívüli járványhelyzet miatt másként kell, hogy hangolódjunk az ünnepekre.

A budaörsi televízió, a 2040TV és a Budaörsi Infó szerkesztőségének együttműködésében ebben szeretnénk segíteni a budaörsieknek. Így az egyházi felekezetek vezetőinek gondolatait idén mi közvetítjük a budaörsieknek.

A hatodik és hetedik oldalon Petőné Püski Ilona, budaörsi református lelkész és Endreffy Géza, Budaörsi Evangélikus Egyházközség lelkészének szavait olvashatják.

 

 

infodec2020c

 

A hátlapon egy fantasztikus csupa csokis kávés krémtorta receptet találnak. Megéri megnézni és elkészíteni!

 

 

2020infodec

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2020-ban is kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni.

 

 

infodec2

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.