Koronavírus – BKK: ideiglenesen nem lehet jegyet vásárolni az 1-es metró állomásain

Ideiglenesen felfüggesztette a jegyértékesítést az 1-es metró állomásain a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a koronavírus-járvány elleni védekezés jegyében.

 

 

A társaság szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az elmúlt időszakban egyre kevesebben váltottak jegyet az 1-es metróvonal állomásain dolgozó peronőröknél, mivel a szolgáltatást főképp a turisták veszik igénybe, akiknek a száma jelentősen csökkent a koronavírus-járvány miatt.

A most hozott átmeneti intézkedés ellenére a közösségi közlekedési szolgáltatás természetesen továbbra is csak érvényes jeggyel vagy bérlettel vehető igénybe, amelynek meglétét a jegyellenőrök folyamatosan ellenőrzik – hangsúlyozták.

Mint írták: az intézkedés visszavonásáig a pénztárakban, az ügyfélközpontokban és a városszerte éjjel-nappal működő mintegy 370 jegyautomatából lehet jegyet vagy bérletet venni.

Az okostelefont használó utasoknak azt javasolják, hogy fontolják meg a járvány alatt különösen biztonságos megoldást jelentő mobiljegy használatát. MTI

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.