Decemberi pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2020. december 10. – Budaörsi Infó) A veszélyhelyzetben, amikor mindenhonnan azt halljuk, hogy legyünk nagyon elővigyázatosak és lehetőleg csökkentsük a találkozások számát, fontos, hogy ne csak például a kanapétornát próbáljuk ki, hanem az agytekervényeinket is mozgassuk meg. Összegyűjtöttünk néhány újabb pályázatot a szabadidő hasznos eltöltésére. 

 

 

1. Pályázat: A Fővárosi Nagycirkusz 1.000 000 forint fődíjazású arculati- és több művészeknek szóló alkotói pályázata, amely magában foglal arculati pályázatot, fotósorozat pályázatot és alkotói pályázatot.
A Pályázat benyújtásának határideje: 2020. december 15

Bővebb információért kattins ide! 

 

2. Pályázat: A Trianon-emlékévben nyílt felhívást tesz közzé a Litera, melyben Trianonhoz kötődő tárgyi emlékeket és családi fotókat várnak, a hozzájuk tartozó történetekkel.

Bővebb információért kattins ide! 

 

3. Pályázat: Pesti Magyar Színház pénzdíjas jelenetíró-pályázatot hirdet. A pályázat célja, hogy minél több minőségi színpadi jelenet szülessen, illetve hogy megmutatkozási lehetőséget kínáljon a színház azoknak, akik tehetséget és ambíciót éreznek magukban a színpadi írásra.

Bővebb információért kattins ide! 

 

4. Pályázat: A 3 perces filmeket  .mp4 vagy .mov kiterjesztésben várják 2021. január 10-ig.

Bővebb információért kattins ide! 

 

5. Pályázat: 

A Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány által fenntartott Kertész Imre Intézet Sziveri János halálának 30. évfordulója alkalmából nyílt pályázatot hirdet zenészek számára, melynek célja Sziveri életművének, szellemi örökségének ápolása, illetve kortárs megfogalmazásban való bemutatása és ezáltali népszerűsítése. A pályázatok benyújtási határideje: 2020. december 15.

Bővebb információért kattins ide! 

 

6. Pályázat: 

A Magyar Újságírók Országos Szövetsége és a Fellowes Hungary médiapályázatára, olyan sikertörténeteket várnak, amelyek reménytelennek látszó ügyeket mutatnak be és az újságírói munka és a média biztosította nyilvánosság miatt fordul jóra a történetük. Díjazás 500 ezer forint. A beadási határidő: 2021. február 15.

Bővebb információért kattins ide! 

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.