Labdarúgó NB II – Fordulatos mérkőzésen nyert a DVSC a Budaörs ellen

(Budaörs, 2020. december 7. – Budaörsi Infó) – A listavezető Debreceni VSC fordulatos mérkőzésen 4-3-ra győzött a második helyezett Budaörs elleni rangadón a labdarúgó NB II huszadik fordulójának vasárnapi játéknapján, Tatabányán.

 

A forduló rangadóján az éllovas Debrecen gólokban gazdag, izgalmas összecsapáson 4–3-ra győzte le a második helyezett Budaörsöt, ezzel megerősítette vezető pozícióját.

Kondás Elemér vezetőedző együttese az első félidőben kétszer egyenlített, majd a fordulás után gyorsan vezetéshez jutott, a budaörsiek egyenlítő találatát követően pedig Szatmári góljával megszerezte a győzelmet.

A nemzetisport.hu így foglalta össze a találkozón történteket:

Az első és a második “visszavágója” pont olyan összecsapást hozott, mint amire számítani lehetett. A Budaörs hozta “hazai pályán” a szokásos, nyílt támadójátékát, ami láthatóan nem is ízlett a DVSC-nek a találkozó legelején. Az első játékrészben Márkus Tibor alakulata kétszer is megszerezte a vezetést, ám egyszer sem örülhetett sokáig.

A térfélcserét követően aktívabbá vált a Debrecen, ám Csiki beállásával újra aktivizálódott az elfáradtnak hitt Budaörs. A végén aztán egy kis szerencse is kellett a vendégcsapat győzelméhez, de a pörgős, jó iramú, szórakoztató összecsapáson a Budaörs megmutatta, hogy miért áll a tabella második helyén, hiszen három gólt rúgott a listavezetőnek, de a Loki is megmutatta, hogy miért vezeti a bajnokságot.

 

BUDAÖRSI SC–DEBRECENI VSC 3–4 (2–2)

Tatabánya, Grosics Gyula Stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Pillók Ádám (Aradi József, Kulman Tamás)

BUDAÖRS: Kovács P. – Menyhárt, Kékesi, Fényes, Zeke – Molnár Cs., Petneházi, Nyári, Sajbán Miklós (Petró, 85.) – Halmai Á. (Csiki, a szünetben), Pethő (Molnár T., 65.). Vezetőedző: Márkus Tibor

DVSC: Gróf – Kinyik, Szatmári Cs., Pávkovics – Baráth P., Szécsi (Sós, 89.) – Ferenczi J. (Korhut, 89.), Bódi, Dzsudzsák (Haris, 79.) – Tischler (Bárány, 60.), Bévárdi (Bényei B., 89.). Vezetőedző: Kondás Elemér

Gólszerző: Pethő (1–0) a 6., Szécsi (1–1) a 7., Nyári (2–1) a 17., Bódi (2–2 – 11-esből) a 66., Bódi (2–3) a 66., Csiki (3–3) a 76., Szatmári Cs. (3–4) a 78. percben

 


Márkus Tibor
: A gólok számát tekintve jók vagyunk. Szórakoztató mérkőzést játszottunk, felvállaltuk a támadójátékot, de nem sikerült pontot szerezni vele.

 

Kondás Elemér: Kár, hogy a helyszínen nem követhették figyelemmel a szurkolóink ezt a szórakoztató összecsapást. Mindkét csapat szép gólokat szerzett. Jó ritmusban játszottunk, összességében megérdemeltük a három pontot.

 

 

 

Eredmények, 20. forduló:

Budaörsi SC-Debreceni VSC 3-4 (2-2)
Kolorcity Kazincbarcika SC-Vasas FC 1-2 (0-0)
Dorogi FC-Pécsi MFC 0-4 (0-3)
Békéscsaba 1912 Előre – Szeged-Csanád Grosics Akadémia 4-1 (1-0)
Debreceni EAC-Soroksár SC 1-0 (0-0)
Aqvital FC Csákvár-Gyirmót FC Győr 2-1 (0-1)
WKW ETO FC Győr-FC Ajka 3-1 (1-0)
Nyíregyháza Spartacus FC-Kaposvári Rákóczi FC 1-0 (1-0)
Szentlőrinc-Szolnoki MÁV FC 0-0

hétfőn játsszák:
Szombathelyi Haladás-BFC Siófok 20.00

 

Az élmezőny:

1. Debreceni VSC 45 pont,

2. Budaörs 39 pont,

3. Pécsi MFC 39

 

(Budaörsi Infó / mti)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.