Csőtörés Budaörsön – Tíz óra és dél között ismét lesz víz a lakótelepen

(Budaörs, 2020. november 17. – Budaörsi Infó) 2020. november 16-án csőtörés volt a budaörsi lakótelepen. A Patkó utca 1-3-5-7-9-ben nem volt víz, így este sorbanállás volt a vízért az utcán még este nyolc után is a lajtos kocsinál. A Fővárosi Vízművek a Budaörsi Infó megkeresésére azt ígérte, hogy ma délig lesz víz. 

 

 

Több társasház maradt tegnap, ma reggel és délelőtt is víz nélkül a budaörsi lakótelepen, a Patkó utcában. Este nyolckor érkeztek ki a munkások a lakótelepre, hogy helyrehozzák a hibát, ma pedig folytatják.

A Fővárosi Vízművek munkatársa megkeresésünkre elmondta, hogy ma tíz óra és dél között helyreáll a szolgáltatás, addig egy szükségkocsi áll a lakosok rendelkezésére, ahonnan térítésmentesen tudnak vizet vinni.

A kellemetlenségért elnézést kérnek.

Lőrincz Mihály a budaörsi Műszaki Ügyosztály vezetője a Budaörsi Infónak elmondta, hogy a Patkó utca 3-nál eltört egy 200-as nyomóvezeték, ez okozta a problémát. Megerősítette, hogy a munkálatok 12 óráig biztosan elérik a céljukat, és a lakótelepiek ma már nem maradnak víz nélkül.

 

 

csotoreslako

2020. november 16. 20 óra után

 

 

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.