A novemberi Budarösi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2020. november 17. – Budaörsi Infó) A novemberi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Az újságunk második oldalán a kerti hulladék égetéssel kapcsolatban és a megszaporodott füstöléssel járó hulladék égetések és a zöldhulladék kihelyezési problémákról olvashatnak bővebben.

 

 

infoujsag202011kj

 

A harmadik oldalon a Creascola Innovációs Nyolcosztályos Gimnázium tanítási módszereiről találnak egy cikket. A tanárok nem csak arra törekszenek, hogy a tanórán átadják a tudást a diákoknak, hanem tudatosan szervezik meg a tanórán kívüli foglalkozásokat is, aminek köszönhetően a diákok fejleszthetik szociális kompetenciájukat és kreativitásukat is. Ezért sok programmal: témanapokkal, szakkörökkel, kirándulásokkal és tréning hetekkel színesítik az oktatást a tanárok.

 

 

infoujsag202011g

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban, a negyedik és ötödik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt összegyűjtve, ami városunkban történt, történik.

 

 

infoujsag202011f

 

A hatodik oldalon egy Budaörsön készülő világszabadalomról találnak bővebb információt. Twoba néven magyar fejlesztésű hangszerinnovációt mutattak be 2020. októberében a Budapest Music Centerben. A részletekről a budaörsi készítőkkel olvashatnak riportot.

 

 

infoujsag202011e

 

 

A hetedik oldalon a gyerekek fáradékonyságának okát keresi cikkünk írója Kontra Márta. Sok szülő panaszkodik, hogy a nap közepére annyira elfárad a gyermeke, hogy legszívesebben aludni küldené. Ha szeretnék megtudni, hogy mi a teendő, olvassák el nyomtatott újságunkat.

 

 

infoujsag202011d

 

A hátlapon egy fantasztikus libalakomához szükséges kreatív receptet találnak Géczy-Gaál Szilvia tollából! Megéri megnézni és kipróbálni.

 

 

infoujsag202011c

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2020-ban is kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni.

 

 

infoujsag202011b

 

 

(Budaörsi Infó)

 

 

 

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.