Novemberi pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2020. november 6 . – Budaörsi Infó) Ebben a veszélyhelyzetben, amikor mindenhonnan azt halljuk, hogy legyünk nagyon elővigyázatosak és lehetőleg maradjunk otthon, fontos, hogy ne csak például a kanapétornát próbáljuk ki, hanem az agytekervényeinket is mozgassuk meg. Összegyűjtöttünk néhány pályázatot a szabadidő hasznos eltöltésére. 

 

 

1. Pályázat: Pályázat civil és nonprofit szervezetek számára. Témakörök: oktatás, köznevelés, egészségügy és felzárkóztatás, esélyegyenlőség. Cél: információtechnológiai eszközöket felhasználó, innovatív fejlesztési projektjeikhez, újításaik támogatása. Az elnyerhető támogatás összege: az elnyerhető összeg legfeljebb 500 000 Ft.

Pályázatok benyújtási határideje: 2020. november 15-ig (24:00)

Bővebb információért kattints ide!

 

2. Pályázat: Pályázat munkásszállók kialakítására helyi önkormányzatok és önkormányzati társulások számára.

Támogatás összege:

Egy m2-re jutó támogatás maximális összege
– munkásszállás építés esetén 373 000 Ft

Egy munkásszállási férőhelyre jutó támogatás maximális összege:
– munkásszállás építése esetén 3 730 000 Ft

Bővebb információért kattints ide!

 

3. Pályázat: Az IFKA Iparfejlesztési Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság a Klíma- és Természetvédelmi Akciótervhez kapcsolódóan pályázati kiírást tesz közzé, melynek célja a gépjármű használattal szembeni alternatíva nyújtása, a fosszilis energiahordozók felhasználásának-, ezen keresztül a település levegőszennyezettségének csökkentése. A program fő célja az autóval munkába járók kerékpáros közlekedésre váltásának ösztönzése.

Bővebb információért kattints ide!

 

4. Pályázat: Hasznosítsuk újra, használjuk többször! fotópályázat. A fotópályázat célja, hogy a fotózni vágyók összegyűjtsék és fotóikon megörökítsék azokat a hazai példákat, amelyek a forgalomban lévő termékek, használati tárgyak és eszközök újrahasználatát, újrahasznosítását célozzák.

Bővebb információért kattints ide!

 

5. Pályázat: Az Allee Bevásárlóközpont művészeti pályázatot hirdet hallgatói státusszal rendelkező, vagy már végzett, diplomás képző és iparművészek részére. FŐDÍJ: 1.000.000 FT

Bővebb információért kattints ide!

 

6. Pályázat: Pályázat a roma nemzetiségi civil szervezetek működésének, tevékenységének támogatására, kiemelten a roma nemzetiség önazonosságának megőrzésére, anyanyelvének, hagyományainak, szellemi és tárgyi emlékeinek ápolására továbbá nemzetiségi érdekképviseleti célok megvalósításának elősegítésére. A pályázat benyújtásának végső határideje: 2020. november 20. 23:59

Bővebb információért kattints ide!

 

7. Pályázat: Pályázat városi zenei koncepciók kidolgozásának a támogatására, azaz olyan helyzetértékelésből, rövid-, közép- és hosszú távú célok meghatározásából, a célokhoz vezető stratégiából álló, a lehető legszélesebb helyi szakmai és civil közeg bevonásával elkészülő városi zenei koncepciók kidolgozásának a segítése, amelyek az adott település önkormányzatának támogatását is bírják, és reális esély mutatkozik a megfogalmazott tervek lépcsőzetes megvalósítására.

Bővebb információért kattints ide!

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.