Budaörsiek együtt, egymásért! – Sávai-Viola Erika: Játékosan angolul – 5 tipp, ha otthon angoloznál bölcsiseddel

(Budaörs, 2020. szeptember 14. – Budaörsi Infó) Budaörsiek együtt, egymásért! sorozatunkon belül minden héten pénteken Sávai-Viola Erika angol tanulással kapcsolatos cikkeit olvashatják és videóit nézhetik meg. Tartsanak velünk! 

 

 


Kérjük iratkozzanak fel YouTube-csatornánkraFacebook-oldalaink és hírportálunk előtt elsőként ott lesznek elérhetőek a videóink.


 

A veszélyhelyzet idején szerettük volna, hogy ha nap mint nap nem csak azzal szembesülnek olvasóink az oldalunkon, hogy a megbetegedettek száma miként változik. Lehetőséget biztosítottunk, hogy bárki csatlakozzon hozzánk és megmutassa, hogy mivel tud hozzájárulni a beszűkült közösségi élethez.

A sorozatunk a korlátozások feloldása után véget ér, viszont a segítőink, az előadóink lelkesedése töretlen, ezért a továbbiakban is találkozhatnak velük videós formában egy új sorozat keretén belül! Köszönet érte! Tartsanak velük, velünk!

 

Budaörsiek együtt, egymásért!

 


Videós bejelentkezéseinket a témával kapcsolatos cikkekkel is kiegészítjük, így érdemes figyelemmel kísérni továbbra is – Youtube-csatornánk és közösségi oldalunk mellett – hírportálunk, a Budaörsi Infó Online felületét is.


 

 

 

Sávai-Viola Erika: Játékosan angolul –

5 tipp, ha otthon angoloznál bölcsiseddel

Sokan kezdenek el angolul foglalkozni otthon gyermekükkel, mert felismerik, hogy a kicsi nyitott a nyelvek iránt. Videómegosztó oldalakon rengeteg angol dal található, ezeket hamar elkezdik dúdolni, szavakat mondogatnak belőle.

 

De hogyan segíthetjük mi szülőként ezt a folyamatot?

 

1. Először is fontos elfogadnunk a gyermek életkorából adódó képességeit: Ne várjunk el tőle olyat, amire nem képes. Ne csüggedjünk, hogy nem csinálja eleinte amit kérünk, és néha alig beszélnek.

2. Mindenből csináljunk játékot. Az egész “tanulási folyamatot” egy nagy játékként élje meg a kicsi. Így élvezni fogja, ráadásul minőségi időt tud velünk tölteni.

3. Rövid tevékenységeket válasszunk. Egy-egy dal után csak egy rövid játékot tervezzünk, lehetőleg az is legyen mozgásos.

4. Használjon kesztyűbábot, színes labdákat, plüssöket, labdát, minden olyan játékot, amivel szívesen játszik amúgy is a gyerkőc.

5. Mindig csak néhány szót tanítsunk, énekeljünk dalokat, olvassunk mesét, mondjunk gyermekverset és használjuk az első négy tippet.

 

 

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.