Reggelivel várja szerdán a kerékpárosokat a MOL Bubi születésnapja alkalmából a BKK

Túrórudival várja a kerékpárosokat a MOL Bubi közbringarendszer hatodik születésnapja alkalmából az idei bringás reggelin a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szerda reggel a Városháza parkban – tudatta a BKK kedden az MTI-vel.

 

 

Bringás reggelin vendégeli meg a kerékpárral munkába, vagy iskolába indulókat a fővárosi önkormányzat megbízásából a BKK szerda reggel 7 és 9 óra között Budapesten a Városháza Parkban, a MOL Bubi gyűjtőállomás mellett – olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben.

A járványhelyzetre tekintettel kézfertőtlenítővel is készülnek a helyszínen, a BKK munkatársai kesztyűben és maszkban várják a kerékpárosokat.

Mint írták, a Magyar Kerékpárosklub akciója során a klub aktivistái és partnerei Budapest 19 kerületében, országosan mintegy negyven helyszínen várják reggelivel a bringázókat.

A Bringázz a munkába! kampányban az elmúlt évek során több tízezer ember ült nyeregbe, azonban a kampány 2020-as fordulóját átírta a koronavírus-járvány. “A kampány eredeti célja -, hogy minél többen pattanjanak nyeregbe, kipróbálják és megszeressék a kerékpáros közlekedést – továbbra is él, ráadásul a koronavírus és a dugók elkerülésére egyszerre hasznos a gyors, olcsó és egészséges közlekedési mód, amelyet jó volna, ha minél többen kipróbálnának hétköznap is” – fogalmaztak a közleményben

Azt írták, a járvány megfékezésére bevezetett esetleges kijárási korlátozások és más, hasonló jellegű intézkedések miatt a kampány mottója is módosult, 2020 üzenete az “Inkább bringázz!” MTI

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.