Kiállításmegnyitó és helyi zenekarok koncertjei Budaörsön

(Budaörs, 2020. augusztus 21. – Budaörsi Infó) 2020. szeptember 5-én 18:30-tól kiállításmegnyitó és koncertek lesznek a budaörsi PostART-on. 

 
Programok: 

18:30 – Kiállításmegnyitó
19:00 – Serotonin Valley
19:30 – Astrior
20:15 – The California Nightmares

 

A budaörsi fiatal művészkör három kiváló helyi zenekart hoz el szeptember 5-én a PostArt színpadára, mindezt összekötve fiatal, tehetséges kis képzősök képzőművészeti alkotásaival.

 

Látásmódok – kiállítás

Kiállítók:

Arnóth Anka – festő szak
Bárdi Dominik – szobrász szak
Fodor Bíborka Anna – szobrász szak
Onozo Csenge – grafika szak

 

A kiállításról bővebben, ennél az eseménynél olvashattok:

Látásmódok / kiállítás – PostART

 

 

A zenekarokról:

 

Serotonin Valley

Hatan vagyunk és nagyon szeretünk zenélni. Az indie rockot punkkal és pszichedelikus rockkal próbáljuk ötvözni. Szeretnénk népszerűsíteni a magyar fiataloknak ezeket a műfajokat.

 

Astrior

Az Astrior 2019 novemberében alakult Budaörsön, azóta bontogatjuk szárnyainkat alternatív rock, grunge rock vonalon néha egy kis jazzy, swinges hatással fűszerezve.

 

The California Nightmares

A 2017-ben alapított The California Nightmares az elmúlt lassan három év alatt már többször megmutatta Budapesten, hogy milyen érzés az, amikor egy koncert átcsap egy önfeledt házibuliba. Eddig megjelent két kislemezükkel és két singel-jükkel már megjártak nemcsak a főváros legtöbb klubját,de eljutottak vidékre is és a Bánkitó Fesztiválra is. Energetikus színpadi fellépésükkel mindig igyekeznek megmutatni, hogy milyen is az új hullámos kalifornai/ausztrál stoner garage punk életérzés.

 

SPOTIFY: https://open.spotify.com/artist/0SDVpWkuiV0cYKU5iGJxgp

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.